Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 17:59
  • Competitiewedstrijd: Group G
  • Stadion: Venezuela Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 60000
Venezuela Česká republika
M.I.A. Tactiek 5-3-2-Venezuela
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
80.2 gemiddelde waardering 78.8
incredible Schieten outstanding
outstanding Passen incredible
brilliant Verdedigen incredible


3e minuut.
Villareal met de inworp. Bolles is nu in balbezit. Bolles geeft een hoge lob. Gallardo springt en kopt de bal. Lízl probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Hájný kopt de bal weg. Myška rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ramos. Myška is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Myška komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Bohačík probeert naar een medespeler te passen. Myška bereikt de bal nog maar net als eerste. Myška speelt de bal door. Hájný is nu in balbezit. Hájný draait met de bal, schiet en ... Riberos bokst de bal weg.

21e minuut.
Šultes speelt de bal door. Myška is nu in balbezit. Myška speelt de bal door. Hájný rent richting de bal. Hájný haalt uit met een fantastische trap. Riberos bokst de bal weg. Fasciana geeft een hoge lob. Štamberg speelt de bal door. Osika geeft een lange en hoge pass. Vengl krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ramos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Baena komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Gallardo springt en kopt de bal. Lízl met een sublieme pass. Baena kopt de bal weg. Hájný controleert de bal met de borst. Hájný draait met de bal, schiet en ... Riberos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Parra is nu in balbezit. Baena bereikt de bal nog maar net als eerste. Hájný begaat een overtreding. Hájný krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Bolles probeert naar een medespeler te passen. Villareal bereikt de bal nog maar net als eerste. Villareal geeft een lange en hoge pass. Finol maakt een snoekduik en kopt de bal. Lízl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela - Česká republika 1:0

34e minuut.
Štamberg passt de bal met de wreef. Myška is nu in balbezit. Myška passt de bal met de wreef. Hájný rent richting de bal. Hájný draait met de bal, schiet en ... Riberos bokst de bal weg.

38e minuut.
Myška is nu in balbezit. Myška probeert naar een medespeler te passen. Hájný bereikt de bal nog maar net als eerste. Hájný schiet op doel. Riberos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela 45%, Česká republika 55%.
Venezuela - Česká republika 1:0

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rodríguez komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Vengl rent richting de bal. Piñate rent richting de bal. Piñate geeft een lange en hoge pass. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo draait met de bal, schiet en ... Lízl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Myška geeft een hoge lob. Vengl kopt de bal weg. Hájný is nu in balbezit. Vengl bereikt de bal nog maar net als eerste. Vengl haalt uit met een fantastische trap. Riberos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Vengl controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Herda komt het veld opgelopen. Maška komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Dolejš passt de bal zonder na te denken. Daar is Vengl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Myška is nu in balbezit. Myška geeft de bal voor. Hájný maakt een snoekduik en kopt de bal. Riberos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Klungelig pakt Valencia de bal. Valencia passt de bal in één keer door. Gallardo heeft problemen om de bal te vangen. Gallardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela - Česká republika 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela 49%, Česká republika 51%.
Venezuela - Česká republika 2:0