Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 12:00
  • Competitiewedstrijd: Group G
  • Stadion: Tūnis
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 24963
Tūnis Lëtzebuerg
POLTUN Tactiek Kirchberg :)
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
60.6 gemiddelde waardering 68
very good Schieten outstanding
very good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Swayeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Swayeh geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pitel met de inworp. Morgenstern geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Boussaidi passt de bal met de wreef. Morgenstern probeert naar een medespeler te passen. Hoscheid is nu in balbezit. Hoscheid geeft de bal voor. Marson maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Vanek onderschept slim de pass. Vanek geeft een hoge lob. Swayeh is nu in balbezit. Marson onderschept slim de pass. Marson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Pitel geeft een hoge lob. Flammang kopt de bal weg. Daar is Swayeh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marson is nu in balbezit. Marson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Morgenstern probeert naar een medespeler te passen. Marson is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Morgenstern geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Marson springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Morgenstern zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pitel geeft een hoge lob. Marson met een sublieme pass. Flammang bereikt de bal nog maar net als eerste. Flammang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Lounes kopt de bal weg. Friob heeft problemen om de bal te vangen. Jawachi speelt de bal door. Al-Malik is nu in balbezit. Al-Malik schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Morgenstern bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgenstern passt de bal zonder na te denken. Hoscheid rent richting de bal. Hoscheid geeft een lange en hoge pass. Flammang krijgt zijn hoofd ertegen. Bacha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Meuni passt de bal met de wreef. Jawachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jawachi passt de bal in één keer door. Al-Malik rent richting de bal. Al-Malik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Brachtenbach geeft een hoge lob. Marson is nu in balbezit. Swayeh begaat een overtreding. Swayeh krijgt een gele kaart. Marson raakt geblesseerd tijdens het duel. Pitel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Marson maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tūnis - Lëtzebuerg 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tūnis 59%, Lëtzebuerg 41%.
Tūnis - Lëtzebuerg 0:1

57e minuut.
Senoussi is nu in balbezit. Senoussi passt de bal zonder na te denken. Grethen rent richting de bal. Al-Malik onderschept slim de pass. Al-Malik schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tūnis - Lëtzebuerg 1:1

62e minuut.
Swayeh kopt de bal weg. Morgenstern bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgenstern geeft de bal voor. Marson rent richting de bal. Marson schiet op doel. Bacha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Jawachi de bal onder controle te krijgen. Al-Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Friob. Friob krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Marson is nu in balbezit. Lounes maakt een afschuwelijke overtreding. Marson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pitel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Marson krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Daar is Marson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morgenstern is nu in balbezit. Morgenstern passt de bal in één keer door. Flammang bereikt de bal nog maar net als eerste. Flammang schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tūnis 71%, Lëtzebuerg 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tūnis - Lëtzebuerg 1:1