Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-31 18:00
  • Competitiewedstrijd: Group G
  • Stadion: Panamá Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 37344
Panamá Tūnis
Macedonia Tactiek POLTUN
51% Balbezit 49%
32% Spel op eigen helft 68%
23 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
75.3 gemiddelde waardering 60.1
incredible Schieten solid
formidable Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


1e minuut.
Levi rent richting de bal. Levi geeft een hoge lob. Roberts is nu in balbezit. Roberts schiet op doel. Bacha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Panamá - Tūnis 1:0

8e minuut.
Espitia Navarro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baloy probeert de bal met de borst te controleren. Baloy met een sublieme pass. Roberts rent richting de bal. Roberts draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Roberts zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Córdoba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Córdoba speelt de bal door. Armuelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Armuelles haalt uit met een fantastische trap. Bacha bokst de bal weg.

9e minuut.
Armuelles kopt de bal weg. Dieli heeft problemen om de bal te vangen. Roberts rent richting de bal. Roberts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Panamá - Tūnis 2:0

18e minuut.
Espitia Navarro is nu in balbezit. Espitia Navarro passt de bal zonder na te denken. Roberts is nu in balbezit. Roberts geeft een hoge lob. Roberts maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Armuelles rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panamá - Tūnis 3:0

22e minuut.
Córdoba heeft problemen om de bal te vangen. Córdoba geeft een hoge lob. Armuelles kopt de bal weg. Roberts rent richting de bal. Roberts draait met de bal, schiet en ... Bacha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Armuelles rent richting de bal. Dieli is nu in balbezit. Armuelles verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Panamá - Tūnis 4:0

24e minuut.
Levi geeft een lange en hoge pass. Mrad controleert de bal met de borst. Levi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mrad is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Jawachi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Armuelles controleert de bal met de borst. Roberts rent richting de bal. Dieli bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts verovert de bal door een tackle van achteren. Roberts schiet op doel. Bacha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Armuelles is nu in balbezit. Armuelles haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Panamá - Tūnis 5:0

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roberts met de inworp. Córdoba speelt de bal door. Roberts rent richting de bal. Roberts draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Swayeh kopt de bal weg. Thabet heeft problemen om de bal te vangen. Thabet probeert naar een medespeler te passen. Al-Malik rent richting de bal. Al-Malik haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panamá 34%, Tūnis 66%.
Panamá - Tūnis 5:0

51e minuut.
Roberts met de inworp. Córdoba met een sublieme pass. Armuelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Armuelles draait met de bal, schiet en ... Bacha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Panamá - Tūnis 6:0

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Buitrago komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Buitrago geeft een hoge lob. Armuelles rent richting de bal. Armuelles passt de bal in één keer door. Roberts is nu in balbezit. Roberts haalt uit met een fantastische trap. Paal!

58e minuut.
Jawachi geeft de bal voor. Levi kopt de bal weg. Buitrago probeert naar een medespeler te passen. Ovalle geeft een hoge lob. Roberts springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Córdoba rent richting de bal. Córdoba passt de bal in één keer door. Buitrago is nu in balbezit. Buitrago geeft een lange en hoge pass. Armuelles krijgt zijn hoofd ertegen. Bacha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Lounes geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buitrago zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Córdoba geeft een lange en hoge pass. Roberts springt en kopt de bal. Bacha bokst de bal weg.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Espitia Navarro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baloy speelt de bal door. Armuelles is nu in balbezit. Armuelles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Panamá - Tūnis 7:0

69e minuut.
Thabet speelt de bal door. Levi onderschept slim de pass. Al-Malik rent richting de bal. Al-Malik draait met de bal, schiet en ... Molina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Espitia Navarro speelt de bal door. Klungelig pakt Armuelles de bal. Armuelles probeert naar een medespeler te passen. Roberts rent richting de bal. Roberts draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Córdoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Córdoba met een sublieme pass. Buitrago bereikt de bal nog maar net als eerste. Buitrago geeft de bal voor. Roberts krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Espitia Navarro met een sublieme pass. Buitrago heeft problemen om de bal te vangen. Buitrago passt de bal met de wreef. Armuelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Armuelles schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Buitrago rent richting de bal. Buitrago geeft een lange en hoge pass. Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Armuelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Armuelles schiet op doel. Bacha bokst de bal weg.

85e minuut.
Dieli geeft de bal voor. Espitia Navarro rent richting de bal. Espitia Navarro geeft de bal voor. Armuelles maakt een snoekduik en kopt de bal. Bacha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Panamá - Tūnis 8:0

86e minuut.
Boussaidi rent richting de bal. Espitia Navarro onderschept slim de pass. Klungelig pakt Espitia Navarro de bal. Espitia Navarro geeft een lange en hoge pass. Armuelles springt en kopt de bal. Bacha bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buitrago met de inworp. Córdoba probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Armuelles de bal. Armuelles schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panamá 30%, Tūnis 70%.
Panamá - Tūnis 8:0