Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-17 18:00
  • Competitiewedstrijd: Group G
  • Stadion: Panamá Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 60000
Panamá Česká republika
Chamos Tactiek 5-3-2-W-v3-L
48% Balbezit 52%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
71 gemiddelde waardering 82.3
solid Schieten brilliant
outstanding Passen brilliant
incredible Verdedigen outstanding


8e minuut.
Velebný is nu in balbezit. Velebný passt de bal in één keer door. Myška bereikt de bal nog maar net als eerste. Myška geeft de bal voor. Vengl krijgt zijn hoofd ertegen. Arenas bokst de bal weg.

10e minuut.
Buitrago onderschept slim de pass. Buitrago geeft een lange en hoge pass. Kordík is nu in balbezit. Kordík geeft de bal voor. Vengl springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Bohačík geeft een lange en hoge pass. Vengl rent richting de bal. Lombardo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vengl raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Velebný neemt zijn aanloop. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Panamá - Česká republika 0:1

22e minuut.
Torres kopt de bal weg. Osika speelt de bal door. Myška is nu in balbezit. Myška geeft een lange en hoge pass. Velebný maakt een snoekduik en kopt de bal. Arenas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Torres geeft de bal voor. Kordík rent richting de bal. Bortel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bortel geeft een lange en hoge pass. Velebný maakt een snoekduik en kopt de bal. Arenas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vengl rent richting de bal. Vengl draait met de bal, schiet en ... Arenas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panamá - Česká republika 0:2

27e minuut.
Armuelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Maška verovert de bal door een tackle van achteren. Maška geeft een lange en hoge pass. Vengl bereikt de bal nog maar net als eerste. Vengl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Bortel verovert de bal door een tackle van achteren. Bortel probeert naar een medespeler te passen. Kordík is nu in balbezit. Kordík geeft een lange en hoge pass. Velebný springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Bortel met een sublieme pass. Myška bereikt de bal nog maar net als eerste. Myška geeft een hoge lob. Velebný rent richting de bal. Velebný haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Torres passt de bal met de wreef. Bortel met een sublieme pass. Levi is nu in balbezit. Velebný verovert de bal door een tackle van achteren. Velebný schiet op doel. Arenas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Osika met een sublieme pass. Myška rent richting de bal. Myška geeft de bal voor. Vengl bereikt de bal nog maar net als eerste. Vengl draait met de bal, schiet en ... Arenas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Velebný, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velebný haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Panamá - Česká republika 0:3

36e minuut.
Buitrago geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bortel met de inworp. Osika bereikt de bal nog maar net als eerste. Osika geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Hlaváč speelt de bal door. Myška met een sublieme pass. Velebný bereikt de bal nog maar net als eerste. Vengl is nu in balbezit. Vengl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Panamá - Česká republika 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panamá 75%, Česká republika 25%.
Panamá - Česká republika 0:4

46e minuut.
Cañizales bereikt de bal nog maar net als eerste. Myška onderschept slim de pass. Myška geeft een lange en hoge pass. Vengl maakt een snoekduik en kopt de bal. Arenas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panamá - Česká republika 0:5

50e minuut.
Klungelig pakt Myška de bal. Myška geeft een lange en hoge pass. Vengl rent richting de bal. Vengl schiet op doel. Arenas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panamá - Česká republika 0:6

58e minuut.
Velebný kopt de bal weg. Lombardo rent richting de bal. Vengl verovert de bal door een tackle van achteren. Vengl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Panamá - Česká republika 0:7

62e minuut.
Myška passt de bal in één keer door. Bortel met een sublieme pass. Velebný rent richting de bal. Velebný haalt uit met een fantastische trap. Arenas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panamá - Česká republika 0:8

62e minuut.
Duchek komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Ovalle rent richting de bal. Ovalle passt de bal in één keer door. Armuelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Armuelles draait met de bal, schiet en ... Bako maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panamá - Česká republika 1:8

69e minuut.
Myška rent richting de bal. Myška passt de bal met de wreef. Velebný is nu in balbezit. Velebný draait met de bal, schiet en ... Arenas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panamá - Česká republika 1:9

69e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Arenas niet meer kan verder spelen. Molina komt het veld opgelopen.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guthe komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Inworp. Bortel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duchek is nu in balbezit. Duchek geeft een hoge lob. Velebný maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panamá - Česká republika 1:10

82e minuut.
Klungelig pakt Baloy de bal. Maška geeft een hoge lob. Myška rent richting de bal. Myška geeft een hoge lob. Guthe krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Armuelles stond buitenspel. Hlaváč neemt vlug de vrije trap. Velebný kopt de bal weg. Guthe bereikt de bal nog maar net als eerste. Guthe haalt uit met een fantastische trap. Molina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Myška speelt de bal door. Duchek is nu in balbezit. Levi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Levi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panamá 83%, Česká republika 17%.
Panamá - Česká republika 1:10