Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 10:00
  • Competitiewedstrijd: Group I
  • Stadion: Rossiya Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 60000
Rossiya Magyarország
Zadornov Tactiek Ruszkik Haza
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
76.8 gemiddelde waardering 77.5
wonderbaarlijk Schieten formidabel
uitmuntend Passen wonderbaarlijk
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


7e minuut.
Váczi passt de bal in één keer door. Kubatov rent richting de bal. Kubatov geeft een lange en hoge pass. Rákos is nu in balbezit. Rákos draait met de bal, schiet en ... Zanozin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Shalimov verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Rossiya - Magyarország 0:1

18e minuut.
Váczi met een snelle inworp. Kavelin rent richting de bal. Oravecz onderschept slim de pass. Oravecz geeft de bal voor. Rákos springt en kopt de bal. Zanozin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Török is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Rossiya - Magyarország 0:2

33e minuut.
Zavaliy verovert de bal door een tackle van achteren. Oravecz kan de bal niet met de borst controleren. Oravecz geeft de bal voor. Rákos springt en kopt de bal. Zanozin probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Falin is nu in balbezit. Török verovert de bal door een tackle van achteren. Krutikov verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Rossiya - Magyarország 0:3

34e minuut.
Teniagin kopt de bal weg. Selin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Váczi. Selin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Selin komt bij de bal en schiet. Hegyi bokst de bal weg. Korbély geeft een hoge lob. Shalimov geeft een hoge lob. Pelikán kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Shalimov probeert naar een medespeler te passen. Kavelin speelt de bal door. Kulchiy speelt de bal door. Isaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaev geeft een hoge lob. Hegyi bokst de bal weg.

38e minuut.
Isaev met de inworp. Kulchiy is nu in balbezit. Kulchiy geeft een hoge lob. Teniagin krijgt zijn hoofd ertegen. Hegyi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rossiya - Magyarország 1:3

40e minuut.
Kavelin passt de bal in één keer door. Isaev is nu in balbezit. Isaev passt de bal zonder na te denken. Selin bereikt de bal nog maar net als eerste. Selin schiet op doel. Hegyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rossiya 48%, Magyarország 52%.
Rossiya - Magyarország 1:3

50e minuut.
Kulchiy rent richting de bal. Kulchiy passt de bal zonder na te denken. Teniagin speelt de bal door. Klungelig pakt Selin de bal. Selin haalt uit met een fantastische trap. Hegyi bokst de bal weg.

52e minuut.
Kubatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavelin geeft een hoge lob. Teniagin maakt een snoekduik en kopt de bal. Hegyi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rossiya - Magyarország 2:3

59e minuut.
Kubatov passt de bal zonder na te denken. Rákos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rákos met een sublieme pass. Török bereikt de bal nog maar net als eerste. Török schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rossiya - Magyarország 2:4

66e minuut.
Zavaliy heeft problemen om de bal te vangen. Oravecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavelin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kavelin krijgt een gele kaart. Plotnikov kopt de bal weg. Isaev rent richting de bal. Kubatov begaat een overtreding. Kubatov krijgt een gele kaart.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matveev komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Kavelin is nu in balbezit. Kavelin geeft de bal voor. Teniagin kopt de bal weg. Selin rent richting de bal. Selin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rossiya 31%, Magyarország 69%.
Rossiya - Magyarország 2:4