Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magyarország Rossiya
532 Tactiek ZadornOFF
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
79.2 gemiddelde waardering 78.3
formidable Schieten incredible
incredible Passen incredible
brilliant Verdedigen brilliant


2e minuut.
Isaev heeft problemen om de bal te vangen. Domján bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaev verovert de bal door een tackle van achteren. Isaev geeft de bal voor. Vishnevskij krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Török rent richting de bal. Kanischev rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kovári. Kovári krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Matveev onderschept slim de pass. Matveev probeert naar een medespeler te passen. Isaev rent richting de bal. Isaev geeft een lange en hoge pass. Selin krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Kovári passt de bal met de wreef. Falin onderschept slim de pass. Váczi speelt de bal door. Török bereikt de bal nog maar net als eerste. Török draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország - Rossiya 1:0

19e minuut.
Zavaliy passt de bal met de wreef. Isaev is nu in balbezit. Domján tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Domján krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Matveev passt de bal in één keer door. Selin heeft problemen om de bal te vangen. Tarcsay maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Tarcsay moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tarcsay schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Selin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Matveev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vishnevskij maakt een snoekduik en kopt de bal. Kőfejtő probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Matveev is nu in balbezit. Matveev passt de bal met de wreef. Terekhin is nu in balbezit. Terekhin geeft een hoge lob. Vishnevskij krijgt zijn hoofd ertegen. Kőfejtő verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Isaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Matveev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Isaev geeft een lange en hoge pass. Selin springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Isaev rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matveev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Isaev geeft de bal voor. Selin krijgt zijn hoofd ertegen. Kőfejtő kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Lázi neemt vlug de vrije trap. Falin kopt de bal weg. Terekhin met een sublieme pass. Selin bereikt de bal nog maar net als eerste. Selin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magyarország 56%, Rossiya 44%.
Magyarország - Rossiya 1:0

47e minuut.
Zele is nu in balbezit. Zele passt de bal met de wreef. Daar is Török, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Török schiet op doel. Tiapkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország - Rossiya 2:0

54e minuut.
Selin is nu in balbezit. Isaev rent richting de bal. Isaev passt de bal met de wreef. Selin is nu in balbezit. Selin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Terekhin is nu in balbezit. Terekhin met een sublieme pass. Vishnevskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Vishnevskij haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország - Rossiya 2:1

62e minuut.
Matveev met een sublieme pass. Terekhin is nu in balbezit. Terekhin passt de bal met de wreef. Vishnevskij rent richting de bal. Vishnevskij draait met de bal, schiet en ... Kőfejtő bokst de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berán komt het veld opgelopen. Teniagin komt het veld opgelopen. Matveev met een snelle inworp. Terekhin geeft een lange en hoge pass. Selin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oravecz komt het veld opgelopen. Lakatos komt het veld opgelopen. Dubinskij komt het veld opgelopen. Frei komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Matveev verovert de bal door een tackle van achteren. Matveev passt de bal in één keer door. Terekhin speelt de bal door. Selin rent richting de bal. Selin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Favstov komt het veld opgelopen. Kabelev komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Krutikov speelt de bal door. Kabelev geeft een lange en hoge pass. Selin kopt de bal weg. Teniagin is nu in balbezit. Teniagin draait met de bal, schiet en ... Kőfejtő kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magyarország 58%, Rossiya 42%.
Magyarország - Rossiya 2:1