Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-07 19:00
  • Competitiewedstrijd: Group I
  • Stadion: Perú Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 60000
Perú Ecuador
Peru_CTD_td Tactiek Pichincha 2K
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
76.9 gemiddelde waardering 73.8
outstanding Schieten outstanding
outstanding Passen outstanding
outstanding Verdedigen outstanding


5e minuut.
Regente probeert de bal met de borst te controleren. De los Reyes verovert de bal door een tackle van achteren. De los Reyes passt de bal met de wreef. Rubinstein is nu in balbezit. Rubinstein geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Ibáñez passt de bal zonder na te denken. Ortiz speelt de bal door. Ruiz is nu in balbezit. Ruiz haalt uit met een fantastische trap. Calderón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perú - Ecuador 1:0

13e minuut.
Suanguilla verovert de bal door een tackle van achteren. Suanguilla probeert naar een medespeler te passen. Ampudia met een sublieme pass. Campusano is nu in balbezit. Campusano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Tobar passt de bal in één keer door. Ampudia is nu in balbezit. Ampudia passt de bal zonder na te denken. Campusano rent richting de bal. Campusano schiet op doel. Vela bokst de bal weg.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Loayza komt het veld opgelopen. Revoredo komt het veld opgelopen. Pizarro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Clavijo komt het veld opgelopen. Armijos met een snelle inworp. Rubinstein probeert naar een medespeler te passen. Armijos bereikt de bal nog maar net als eerste. Armijos geeft een hoge lob. Campusano krijgt zijn hoofd ertegen. Vela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Viscayosa verovert de bal door een tackle van achteren. Viscayosa speelt de bal door. Clavijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavijo geeft de bal voor. Loayza maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perú - Ecuador 2:0

44e minuut.
Ortiz rent richting de bal. Ortiz passt de bal met de wreef. Loayza rent richting de bal. Loayza schiet op doel. Calderón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perú - Ecuador 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perú 60%, Ecuador 40%.
Perú - Ecuador 3:0

49e minuut.
Suanguilla passt de bal met de wreef. Rubinstein is nu in balbezit. Rubinstein passt de bal met de wreef. De los Reyes is nu in balbezit. De los Reyes draait met de bal, schiet en ... Vela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ortiz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guzmán geeft een hoge lob. Loayza krijgt zijn hoofd ertegen. Calderón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perú - Ecuador 4:0

59e minuut.
Campusano verovert de bal door een tackle van achteren. Candela is nu in balbezit. Campusano verovert de bal door een tackle van achteren. Campusano haalt uit met een fantastische trap. Vela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perú - Ecuador 4:1

65e minuut.
Guzmán passt de bal in één keer door. Revoredo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tobar. Tobar krijgt een gele kaart. Revoredo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Guzmán neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perú 48%, Ecuador 52%.
Perú - Ecuador 4:1