Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 12:00
  • Competitiewedstrijd: Group J
  • Stadion: Crna Gora Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 60000
Crna Gora România
5212CG Tactiek 41def2w2
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 3
76.4 gemiddelde waardering 82.1
formidable Schieten outstanding
outstanding Passen brilliant
incredible Verdedigen incredible


7e minuut.
Cãrbunaru met een sublieme pass. Vlaicu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paunić. Paunić krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Simić kopt de bal weg. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanojković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stanojković krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic geeft een hoge lob. Nuţiu rent richting de bal. Nuţiu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Crna Gora - România 0:1

37e minuut.
Ćurtović met een sublieme pass. Drljević met een sublieme pass. Parezanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Parezanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Crna Gora - România 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crna Gora 62%, România 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Crna Gora - România 1:1

46e minuut.
Vlahovljaković komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Paunić met een sublieme pass. Vlahovljaković is nu in balbezit. Vlahovljaković geeft een hoge lob. Simić maakt een snoekduik en kopt de bal. Dvornic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crna Gora - România 2:1

55e minuut.
Buitenspel voor Parezanović. Goede buitenspelval van de verdediging. Băcilă komt het veld opgelopen. Chiculiţă komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Ćurtović met de inworp. Daar is Drljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drljević geeft een hoge lob. Parezanović springt en kopt de bal. Dvornic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Iliescu is nu in balbezit. Kalajdžić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iliescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Roşca komt het veld opgelopen. Mirčić komt het veld opgelopen.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luburić komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Drljević met een snelle inworp. Paunić probeert naar een medespeler te passen. Vlahovljaković rent richting de bal. Vlahovljaković geeft de bal voor. Luburić maakt een snoekduik en kopt de bal. Dvornic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crna Gora 45%, România 55%.
Crna Gora - România 2:1