Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 07:59
  • Competitiewedstrijd: Group J
  • Stadion: Singapore
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 60000
Singapore Sénégal
5212 bok l Tactiek Szingapúr2
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
61.5 gemiddelde waardering 73.1
zeer goed Schieten wonderbaarlijk
solide Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


10e minuut.
Correa kopt de bal weg. Amadou Tall probeert naar een medespeler te passen. Samba Ba rent richting de bal. Samba Ba geeft een lange en hoge pass. Correa krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. See probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Bouba Khadam speelt de bal door. Sy speelt de bal door. Samba Ba heeft problemen om de bal te vangen. Samba Ba geeft een lange en hoge pass. Amadou Tall springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
M`Barali onderschept slim de pass. Sy speelt de bal door. Samba Ba bereikt de bal nog maar net als eerste. Samba Ba geeft de bal voor. Correa krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Latorre heeft problemen om de bal te vangen. Latorre passt de bal zonder na te denken. Sy probeert naar een medespeler te passen. Samba Ba geeft een lange en hoge pass. Correa maakt een snoekduik en kopt de bal. See verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
M`Barali met een sublieme pass. Hoe rent richting de bal. Samba Ba verovert de bal door een tackle van achteren. Samba Ba geeft een lange en hoge pass. Amadou Tall krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Daar is How, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Correa met een sublieme pass. Samba Ba rent richting de bal. Samba Ba geeft een hoge lob. Amadou Tall maakt een snoekduik en kopt de bal. See probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Sy probeert naar een medespeler te passen. Bouba Khadam is nu in balbezit. Bouba Khadam speelt de bal door. Amadou Tall bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadou Tall haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Singapore 72%, Sénégal 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Singapore - Sénégal 0:0

47e minuut.
Samba Ba passt de bal met de wreef. Amadou Tall bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Bandhi ... Strafschop! Amadou Tall is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Amadou Tall neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Singapore - Sénégal 0:1

48e minuut.
M`Barali is nu in balbezit. M`Barali speelt de bal door. Samba Ba bereikt de bal nog maar net als eerste. Samba Ba geeft een hoge lob. Amadou Tall maakt een snoekduik en kopt de bal. See bokst de bal weg.

52e minuut.
Loh geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Samba Ba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sy geeft een hoge lob. Correa krijgt zijn hoofd ertegen. See kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Klungelig pakt Chandran de bal. Loh is nu in balbezit. Correa onderschept slim de pass. Correa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Salif Keita probeert naar een medespeler te passen. Samba Ba is nu in balbezit. Samba Ba geeft een hoge lob. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
M`Barali bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Barali speelt de bal door. Samba Ba bereikt de bal nog maar net als eerste. Samba Ba geeft de bal voor. Correa maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Singapore - Sénégal 0:2

68e minuut.
Samba Ba verovert de bal door een tackle van achteren. Samba Ba geeft een lange en hoge pass. Latorre kopt de bal weg. Correa is nu in balbezit. Correa haalt uit met een fantastische trap. See kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Singapore - Sénégal 0:3

69e minuut.
Dougnalgo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Singapore 62%, Sénégal 38%.
Singapore - Sénégal 0:3