Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sénégal Singapore
Szingapúr2 Tactiek 5212 bok wl
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
26 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
71.7 gemiddelde waardering 60.3
incredible Schieten very good
outstanding Passen solid
outstanding Verdedigen outstanding


1e minuut.
Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadou Tall probeert naar een medespeler te passen. Daar is Samba Ba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samba Ba geeft een hoge lob. Correa springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

6e minuut.
M`Barali geeft een lange en hoge pass. Samba Ba kopt de bal weg. Samba Ba is nu in balbezit. Samba Ba geeft een lange en hoge pass. Amadou Tall krijgt zijn hoofd ertegen. See kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Bouba Khadam met een snelle inworp. Sy met een sublieme pass. Samba Ba is nu in balbezit. Amadou Tall is nu in balbezit. Amadou Tall schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Samba Ba passt de bal met de wreef. Dialiba rent richting de bal. Dialiba geeft een lange en hoge pass. Correa maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sénégal - Singapore 1:0

23e minuut.
Thioub rent richting de bal. Vairavan speelt de bal door. Mikuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sénégal - Singapore 1:1

30e minuut.
Samba Ba bereikt de bal nog maar net als eerste. Samba Ba geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Loh de bal. Amadou Tall bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadou Tall draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sénégal - Singapore 2:1

35e minuut.
Sy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sy passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Samba Ba de bal. Samba Ba geeft een hoge lob. Amadou Tall krijgt zijn hoofd ertegen. See kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Salif Keita probeert naar een medespeler te passen. Bouba Khadam speelt de bal door. Samba Ba bereikt de bal nog maar net als eerste. Samba Ba geeft een hoge lob. Correa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sénégal - Singapore 3:1

38e minuut.
Ban passt de bal in één keer door. Siow rent richting de bal. Correa begaat een overtreding. Siow raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

40e minuut.
Sy passt de bal met de wreef. Bandhi verovert de bal door een tackle van achteren. Amadou Tall is nu in balbezit. Amadou Tall geeft een hoge lob. Correa maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sénégal 37%, Singapore 63%.
Sénégal - Singapore 3:1

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thioub met een snelle inworp. Bouba Khadam geeft de bal voor. Correa maakt een snoekduik en kopt de bal. See probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sénégal - Singapore 4:1

57e minuut.
Thioub kopt de bal weg. M`Barali geeft een lange en hoge pass. Sy kopt de bal weg. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Sy bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sy rent richting de bal. Correa rent richting de bal. Correa draait met de bal, schiet en ... See kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hoe rent richting de bal. Hoe geeft een lange en hoge pass. Bouba Khadam kopt de bal weg. Correa rent richting de bal. Correa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Dialiba kopt de bal weg. Bouba Khadam probeert naar een medespeler te passen. Samba Ba is nu in balbezit. Samba Ba geeft de bal voor. Correa maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Loh geeft een hoge lob. Inworp. Samba Ba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dialiba geeft de bal voor. Amadou Tall krijgt zijn hoofd ertegen. See bokst de bal weg.

66e minuut.
Dialiba met een sublieme pass. Sy rent richting de bal. Chandran bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa verovert de bal door een tackle van achteren. Correa draait met de bal, schiet en ... See bokst de bal weg.

69e minuut.
See met een sublieme pass. Bouba Khadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouba Khadam passt de bal in één keer door. Amadou Tall bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadou Tall schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Cheikh Ndiaye komt het veld opgelopen. Dougnalgo komt het veld opgelopen. Mangane komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Samba Ba geeft een hoge lob. Loh heeft problemen om de bal te vangen. Dougnalgo is nu in balbezit. Dougnalgo schiet op doel. Chandran probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Dialiba probeert naar een medespeler te passen. Samba Ba heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hoe. Hoe krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Sy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sy speelt de bal door. Samba Ba heeft problemen om de bal te vangen. Samba Ba geeft een lange en hoge pass. Dougnalgo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sénégal - Singapore 5:1

82e minuut.
Samba Ba rent richting de bal. Samba Ba geeft de bal voor. Correa rent richting de bal. Correa schiet op doel. See werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Klungelig pakt Thioub de bal. Thioub met een sublieme pass. Samba Ba bereikt de bal nog maar net als eerste. Samba Ba geeft een lange en hoge pass. Dougnalgo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Samba Ba geeft een lange en hoge pass. Correa is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Loh ... Strafschop! Loh is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Correa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Correa zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. See kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sénégal 23%, Singapore 77%.
Sénégal - Singapore 5:1