Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 11:59
  • Competitiewedstrijd: Group K
  • Stadion: I Tragici Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 51000
Italia Srbija
Serbia2 giu24 Tactiek KT 5-3W-2
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 16
5 Overtredingen 6
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 9
80.9 gemiddelde waardering 81.1
incredible Schieten incredible
outstanding Passen incredible
brilliant Verdedigen brilliant


7e minuut.
Temunović heeft problemen om de bal te vangen. Minoja is nu in balbezit. Minoja speelt de bal door. Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingolini draait met de bal, schiet en ... Gavrančić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Marinello maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Melas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingolini is nu in balbezit. Mingolini draait met de bal, schiet en ... Gavrančić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Italia - Srbija 1:0

19e minuut.
Ješić probeert naar een medespeler te passen. Pantić is nu in balbezit. Marinello maakt een afschuwelijke overtreding. Marinello krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Gavrančić speelt de bal door. Ješić kopt de bal weg. Marinello heeft problemen om de bal te vangen. Spasov rent richting de bal. Spasov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Mattea met de inworp. Butteroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Butteroni geeft een hoge lob. Melas rent richting de bal. Melas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Butteroni speelt de bal door. Zaino heeft problemen om de bal te vangen. Spasov is nu in balbezit. Spasov schiet op doel. Marcarini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Italia - Srbija 1:1

44e minuut.
Iacovelli is nu in balbezit. Miljanić speelt de bal door. Kolarić met een sublieme pass. Pantić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Italia 49%, Srbija 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Italia - Srbija 1:1

47e minuut.
Inworp. Minoja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trudić geeft een hoge lob. Pantić is nu in balbezit. Pantić haalt uit met een fantastische trap. Marcarini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Trudić speelt de bal door. Temunović rent richting de bal. Temunović geeft een lange en hoge pass. Pantić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Italia - Srbija 1:2

57e minuut.
Slavković bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattea onderschept slim de pass. Mattea probeert naar een medespeler te passen. Mingolini rent richting de bal. Mingolini haalt uit met een fantastische trap. Gavrančić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kačar rent richting de bal. Melas verovert de bal door een tackle van achteren. Melas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Italia - Srbija 2:2

60e minuut.
Butteroni is nu in balbezit. Ješić begaat een overtreding. Butteroni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Karanović komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Stojšić kopt de bal weg. Kolarić rent richting de bal. Mattea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mattea krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Ješić passt de bal zonder na te denken. Slavković speelt de bal door. Temunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Temunović geeft een lange en hoge pass. Karanović maakt een snoekduik en kopt de bal. Marcarini bokst de bal weg. Zaino rent richting de bal. Karanović verovert de bal door een tackle van achteren. Karanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Italia - Srbija 2:3

71e minuut.
Pantić controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ilari komt het veld opgelopen. Končarević komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Marinello rent richting de bal. Marinello geeft een lange en hoge pass. Končarević met een sublieme pass. Karanović rent richting de bal. Karanović draait met de bal, schiet en ... Marcarini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Buitenspel voor Končarević. Goede buitenspelval van de verdediging. Zagorda komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Buitenspel voor Končarević. Goede buitenspelval van de verdediging. Knez komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Stojšić maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Minoja kopt de bal weg. Mattea geeft een lange en hoge pass. Mingolini is nu in balbezit. Mingolini schiet op doel. Gavrančić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Zagorda bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zagorda neemt de hoekschop. Mingolini springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Končarević bereikt de bal nog maar net als eerste. Končarević speelt de bal door. Pantić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantić haalt uit met een fantastische trap. Marcarini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Italia - Srbija 2:4

87e minuut.
Ješić geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Karanović stond buitenspel. Taiocchi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Stojšić is nu in balbezit. Ilari verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Minoja met de inworp. Knez met een sublieme pass. Pantić rent richting de bal. Pantić schiet op doel. Marcarini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Karanović rent richting de bal. Karanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Italia - Srbija 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Italia 57%, Srbija 43%.
Italia - Srbija 2:5