Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-07 11:59
  • Competitiewedstrijd: Group L
  • Stadion: Deutschland Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 60000
Deutschland Bosna i Hercegovina
5-4-1 2x Wing Tactiek Champione
56% Balbezit 44%
22% Spel op eigen helft 78%
16 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 4
82.8 gemiddelde waardering 73.7
brilliant Schieten formidable
brilliant Passen formidable
brilliant Verdedigen brilliant


1e minuut.
Narkus passt de bal in één keer door. Andres bereikt de bal nog maar net als eerste. Koljivrat schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Koljivrat naar de kleedkamers voor een vroege douche. Andres wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Andres kan niet meer verder spelen. Bosshammer komt het veld opgelopen.

3e minuut.
Hackenjos onderschept slim de pass. Hackenjos passt de bal zonder na te denken. Bosshammer rent richting de bal. Bosshammer geeft de bal voor. Terveen maakt een snoekduik en kopt de bal. Šušović bokst de bal weg.

5e minuut.
Šaraba onderschept slim de pass. Šaraba passt de bal met de wreef. Krdžić rent richting de bal. Kuffner verovert de bal door een tackle van achteren. Kuffner haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Medar is nu in balbezit. Medar geeft de bal voor. Maurer is nu in balbezit. Vokač onderschept slim de pass. Vokač schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Jüntgen onderschept slim de pass. Jüntgen probeert naar een medespeler te passen. Bosshammer is nu in balbezit. Bosshammer geeft de bal voor. Terveen maakt een snoekduik en kopt de bal. Šušović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Jüntgen geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Krdžić de bal. Terveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Terveen draait met de bal, schiet en ... Šušović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland - Bosna i Hercegovina 1:0

23e minuut.
Terveen kopt de bal weg. Kuffner is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krdžić. Kuffner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kuffner neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Šaraba geeft de bal voor. Nedeljković kopt de bal weg. Vokač bereikt de bal nog maar net als eerste. Vokač schiet op doel. Affenmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Fritz probeert naar een medespeler te passen. Biskup is nu in balbezit. Biskup geeft een lange en hoge pass. Kuffner krijgt zijn hoofd ertegen. Šušović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland - Bosna i Hercegovina 2:0

36e minuut.
Häring komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Biskup speelt de bal door. Bosshammer met een sublieme pass. Kuffner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuffner draait met de bal, schiet en ... Šušović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland - Bosna i Hercegovina 3:0

43e minuut.
Inworp. Jüntgen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bosshammer rent richting de bal. Bosshammer geeft een lange en hoge pass. Häring springt en kopt de bal. Šušović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deutschland 27%, Bosna i Hercegovina 73%.
Deutschland - Bosna i Hercegovina 3:0

50e minuut.
Fritz passt de bal in één keer door. Bosshammer speelt de bal door. Biskup is nu in balbezit. Biskup geeft de bal voor. Kuffner krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Fritz verovert de bal door een tackle van achteren. Fritz speelt de bal door. Biskup rent richting de bal. Biskup geeft een hoge lob. Häring krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Šaraba met een sublieme pass. Medar bereikt de bal nog maar net als eerste. Medar geeft een lange en hoge pass. Vokač is nu in balbezit. Vokač draait met de bal, schiet en ... Affenmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Inworp. Hesse komt het veld opgelopen. Hafft komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Bosshammer passt de bal met de wreef. Biskup is nu in balbezit. Biskup geeft een hoge lob. Häring maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland - Bosna i Hercegovina 4:0

72e minuut.
Frenzel komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Bosshammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosshammer passt de bal zonder na te denken. Biskup rent richting de bal. Biskup geeft een lange en hoge pass. Frenzel krijgt zijn hoofd ertegen. Šušović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Klungelig pakt Medar de bal. Medar met een sublieme pass. Daar is Vokač, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vokač haalt uit met een fantastische trap. Affenmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland - Bosna i Hercegovina 4:1

88e minuut.
Fritz met een sublieme pass. Biskup bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Šaraba zijn tegenspeler op de grond. Šaraba krijgt een gele kaart. Biskup is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hafft met een snel genomen vrije trap. Frenzel krijgt zijn hoofd ertegen. Šušović bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deutschland 17%, Bosna i Hercegovina 83%.
Deutschland - Bosna i Hercegovina 4:1