Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
República Dominicana Cuba
5-3-2 dominik Tactiek 532-R
51% Balbezit 49%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
71.9 gemiddelde waardering 79.5
uitstekend Schieten uitmuntend
formidabel Passen wonderbaarlijk
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


8e minuut.
Morejón geeft een hoge lob. Cintron probeert de bal aan de voet te houden. Gallardo rent richting de bal. Gallardo geeft de bal voor. Santana krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
República Dominicana - Cuba 0:1

26e minuut.
Ortega geeft de bal voor. Cruz kopt de bal weg. Calero met een sublieme pass. Alejo rent richting de bal. Alejo draait met de bal, schiet en ... Mesa bokst de bal weg.

29e minuut.
Morejón passt de bal met de wreef. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintron met een sublieme pass. Gallardo geeft een hoge lob. Alejo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Cruz onderschept slim de pass. Cruz passt de bal zonder na te denken. Abel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Cintron probeert naar een medespeler te passen. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña passt de bal in één keer door. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap. Portal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: República Dominicana 69%, Cuba 31%.
República Dominicana - Cuba 0:1

69e minuut.
Morejón speelt de bal door. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo geeft een hoge lob. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana schiet op doel. Mesa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Díaz onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
República Dominicana - Cuba 0:2

70e minuut.
Montaño komt het veld opgelopen. Valdés komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Duménigo kopt de bal weg. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Calero met een sublieme pass. Socorro geeft de bal voor. Calero kopt de bal weg. Mesa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz geeft een lange en hoge pass. Montaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaño haalt uit met een fantastische trap. Portal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
República Dominicana - Cuba 1:2

83e minuut.
Socorro geeft een hoge lob. Montaño probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Duménigo geeft een lange en hoge pass. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés haalt uit met een fantastische trap. Mesa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Abel rent richting de bal. Abel passt de bal zonder na te denken. Montaño is nu in balbezit. Montaño haalt uit met een fantastische trap. Portal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
República Dominicana - Cuba 2:2

87e minuut.
Morejón is nu in balbezit. Calero rent richting de bal. Calero passt de bal zonder na te denken. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés draait met de bal, schiet en ... Mesa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Valdés rent richting de bal. Linares rent richting de bal. Linares geeft de bal voor. Valdés kan de bal niet met de borst controleren. Valdés draait met de bal, schiet en ... Mesa bokst de bal weg. Cintron is nu in balbezit. Santana onderschept slim de pass. Santana haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gallardo geeft een hoge lob. Santana springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
República Dominicana - Cuba 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: República Dominicana 65%, Cuba 35%.
República Dominicana - Cuba 2:3