Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-07 17:00
  • Competitiewedstrijd: Group L
  • Stadion: CescBarsa Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 35504
Cuba República Dominicana
5D2C1M2A Tactiek 4-3-wing-2
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
77.5 gemiddelde waardering 72
outstanding Schieten formidable
incredible Passen formidable
outstanding Verdedigen brilliant


4e minuut.
Valdés kopt de bal weg. Díaz geeft een hoge lob. Piña kopt de bal weg. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Aguado onderschept slim de pass. Calero verovert de bal door een tackle van achteren. Linares begaat een overtreding. Linares krijgt een gele kaart. Calero raakt geblesseerd tijdens het duel. Calero met een snel genomen vrije trap. Valdés krijgt zijn hoofd ertegen. Mesa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Aguado met de inworp. Piña heeft problemen om de bal te vangen. Piña geeft een hoge lob. Bermúdez maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Inworp. Carvajal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abel probeert naar een medespeler te passen. Piña speelt de bal door. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartolomé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cruz is nu in balbezit. Cruz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cuba - República Dominicana 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuba 51%, República Dominicana 49%.
Cuba - República Dominicana 0:1

46e minuut.
Gallardo komt het veld opgelopen. Santana komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Santana schiet op doel. Díaz speelt de bal door. Piña met een sublieme pass. Cruz is nu in balbezit. Cruz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Gallardo passt de bal met de wreef. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo rent richting de bal. Gallardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
López met een sublieme pass. Piña rent richting de bal. Piña geeft de bal voor. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Inworp. Gallardo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aguado is nu in balbezit. Ponce is nu in balbezit. Ponce schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cuba - República Dominicana 1:1

78e minuut.
Artiles met een sublieme pass. Gallardo rent richting de bal. Gallardo met een sublieme pass. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Aguado met de inworp. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña probeert naar een medespeler te passen. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz draait met de bal, schiet en ... Bartolomé verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Aguado passt de bal zonder na te denken. Piña is nu in balbezit. Piña speelt de bal door. Cruz is nu in balbezit. Cruz geeft een lange en hoge pass. Bartolomé bokst de bal weg. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Aguado passt de bal zonder na te denken. Piña rent richting de bal. Abel probeert naar een medespeler te passen. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz haalt uit met een fantastische trap. Bartolomé bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuba 58%, República Dominicana 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cuba - República Dominicana 1:1