Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 10:59
  • Competitiewedstrijd: Group N
  • Stadion: Latvija Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 60000
Latvija Sverige
latvija 4312 c. Tactiek Sweden 1
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
75.6 gemiddelde waardering 73.7
formidabel Schieten formidabel
wonderbaarlijk Passen wonderbaarlijk
uitmuntend Verdedigen formidabel


10e minuut.
Öijer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nordahl controleert de bal met de borst. Nordahl geeft een hoge lob. Hede maakt een snoekduik en kopt de bal. Celmiņš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Latvija - Sverige 0:1

22e minuut.
Bråkenhielm geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Liljefors de bal. Laviņš rent richting de bal. Liljefors onderschept slim de pass. Liljefors schiet op doel. Celmiņš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Grundel geeft een hoge lob. Inworp. Pizičs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bruks geeft een lange en hoge pass. Raņķis krijgt zijn hoofd ertegen. Tegnér verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Raņķis passt de bal zonder na te denken. Pizičs bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizičs met een sublieme pass. Raņķis bereikt de bal nog maar net als eerste. Raņķis draait met de bal, schiet en ... Tegnér kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latvija 61%, Sverige 39%.
Latvija - Sverige 0:1

46e minuut.
Veidols komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Inworp. Öijer met de inworp. Nordahl rent richting de bal. Nordahl geeft de bal voor. Hede springt en kopt de bal. Celmiņš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Nordahl met een sublieme pass. Hede bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dagerlund zal de hoekschop nemen. Hede krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Bråkenhielm probeert naar een medespeler te passen. Dagerlund rent richting de bal. Tīklenieks maakt een afschuwelijke overtreding. Tīklenieks krijgt een gele kaart. Dagerlund is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Johnsson komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Johnsson is nu in balbezit. Vilps verovert de bal door een tackle van achteren. Vilps geeft een hoge lob. Veidols bereikt de bal nog maar net als eerste. Veidols schiet op doel. Tegnér probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Kreitāns geeft de bal voor. Bikšenieks is nu in balbezit. Veidols bereikt de bal nog maar net als eerste. Veidols haalt uit met een fantastische trap. Tegnér probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Latvija - Sverige 1:1

78e minuut.
Grundel heeft problemen om de bal te vangen. Dagerlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Veidols onderschept slim de pass. Veidols haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Latvija - Sverige 2:1

81e minuut.
Laviņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagerlund rent richting de bal. Dagerlund passt de bal zonder na te denken. Johnsson is nu in balbezit. Johnsson draait met de bal, schiet en ... Celmiņš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Laviņš geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Öijer met de inworp. Klungelig pakt Nordahl de bal. Nordahl geeft de bal voor. Celmiņš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latvija 57%, Sverige 43%.
Latvija - Sverige 2:1