Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 09:00
  • Competitiewedstrijd: Group P
  • Stadion: Indonesia Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 48659
Indonesia Azərbaycan
F.AZE Tactiek A
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 25
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
75.3 gemiddelde waardering 81.1
outstanding Schieten incredible
formidable Passen brilliant
brilliant Verdedigen brilliant


2e minuut.
Ordubadlı met een sublieme pass. Türksevər bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ordubadlı neemt de hoekschop. Türksevər krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Qarabəyli rent richting de bal. Qarabəyli geeft de bal voor. Sumarna is nu in balbezit. Ordubadlı onderschept slim de pass. Ordubadlı draait met de bal, schiet en ... Sutopo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Vəlimətov geeft een hoge lob. Türksevər rent richting de bal. Wanggai legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Türksevər is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Türksevər legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Budiarto met een sublieme pass. Subekti is nu in balbezit. Subekti passt de bal met de wreef. Ryanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryanto draait met de bal, schiet en ... Mövlüyarov bokst de bal weg.

24e minuut.
Bədirxanov probeert naar een medespeler te passen. Ordubadlı is nu in balbezit. Ordubadlı passt de bal in één keer door. Türksevər rent richting de bal. Türksevər draait met de bal, schiet en ... Sutopo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Sumarna verovert de bal door een tackle van achteren. Sumarna probeert naar een medespeler te passen. Qarabəyli verovert de bal door een tackle van achteren. Fitriansyah rent richting de bal. Fitriansyah schiet op doel. Mövlüyarov bokst de bal weg.

31e minuut.
Ordubadlı kopt de bal weg. Wahyudi heeft problemen om de bal te vangen. Nəsiboğlu is nu in balbezit. Nəsiboğlu haalt uit met een fantastische trap. Sutopo probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia - Azərbaycan 0:1

35e minuut.
Nəsiboğlu probeert de bal met de borst te controleren. Wahyudi rent richting de bal. Nəsiboğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Nəsiboğlu schiet op doel. Sutopo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia - Azərbaycan 0:2

43e minuut.
Şahmalıyev passt de bal in één keer door. Ordubadlı heeft problemen om de bal te vangen. Sumarna schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sumarna is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Ordubadlı is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bədirxanov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Bagus de bal. Türksevər rent richting de bal. Türksevər draait met de bal, schiet en ... Sutopo bokst de bal weg.

45e minuut.
Wahyudi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bədirxanov speelt de bal door. Ordubadlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordubadlı geeft de bal voor. Nəsiboğlu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indonesia 64%, Azərbaycan 36%.
Indonesia - Azərbaycan 0:2

48e minuut.
Bədirxanov met de inworp. Ordubadlı speelt de bal door. Klungelig pakt Bədirxanov de bal. Bədirxanov geeft een lange en hoge pass. Türksevər springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Purwono is nu in balbezit. Vəlimətov begaat een overtreding. Purwono is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Qəzənfərov komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Bagus met een sublieme pass. Wanggai controleert de bal met de borst. Nəsiboğlu rent richting de bal. Nəsiboğlu draait met de bal, schiet en ... Sutopo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia - Azərbaycan 0:3

56e minuut.
Kazımov passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Qəzənfərov de bal onder controle te krijgen. Ordubadlı rent richting de bal. Ordubadlı geeft een hoge lob. Nəsiboğlu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Şahmalıyev met een sublieme pass. Ordubadlı is nu in balbezit. Ordubadlı geeft de bal voor. Türksevər krijgt zijn hoofd ertegen. Sutopo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia - Azərbaycan 0:4

58e minuut.
Habilsoy komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Habilsoy is nu in balbezit. Habilsoy met een sublieme pass. Türksevər bereikt de bal nog maar net als eerste. Türksevər draait met de bal, schiet en ... Sutopo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia - Azərbaycan 0:5

60e minuut.
Nuri komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Vəlimətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vəlimətov geeft een hoge lob. Kazımov is nu in balbezit. Kazımov geeft de bal voor. Türksevər krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Orucoğlu komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Qəzənfərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qəzənfərov geeft een hoge lob. Türksevər rent richting de bal. Nuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia - Azərbaycan 0:6

73e minuut.
Sumarja geeft een hoge lob. Daar is Vəlimətov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryanto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Məhəmmədov geeft een hoge lob. Kazımov speelt de bal door. Türksevər rent richting de bal. Türksevər schiet op doel. Sutopo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia - Azərbaycan 0:7

80e minuut.
Orucoğlu kopt de bal weg. Qəzənfərov met een sublieme pass. Kazımov rent richting de bal. Kazımov geeft de bal voor. Türksevər krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Habilsoy rent richting de bal. Habilsoy passt de bal met de wreef. Qarabəyli geeft de bal voor. Türksevər bereikt de bal nog maar net als eerste. Türksevər schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Purwono met een sublieme pass. Budiarto rent richting de bal. Budiarto speelt de bal door. Ryanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryanto haalt uit met een fantastische trap. Mövlüyarov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia - Azərbaycan 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indonesia 67%, Azərbaycan 33%.
Indonesia - Azərbaycan 1:7