Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-31 09:00
  • Competitiewedstrijd: Group P
  • Stadion: Indonesia Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 47117
Indonesia Īrān
F3 Attack Tactiek COPA2
48% Balbezit 52%
35% Spel op eigen helft 65%
22 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
76.3 gemiddelde waardering 61.9
brilliant Schieten very good
outstanding Passen very good
incredible Verdedigen outstanding


6e minuut.
Sumarjono speelt de bal door. Klungelig pakt Yuliansyah de bal. Yuliansyah geeft de bal voor. Fitriansyah krijgt zijn hoofd ertegen. Khamenei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia - Īrān 1:0

11e minuut.
Anwar bereikt de bal nog maar net als eerste. Anwar geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mehani de bal. Hutabarat rent richting de bal. Hutabarat draait met de bal, schiet en ... Khamenei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Anwar is nu in balbezit. Anwar geeft een hoge lob. Mumtazi controleert de bal met de borst. Wihatmoko is nu in balbezit. Wihatmoko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Shahriar trapt de bal weg. Ramadhan is nu in balbezit. Ramadhan passt de bal met de wreef. Wihatmoko rent richting de bal. Wihatmoko draait met de bal, schiet en ... Khamenei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Khamenei trapt de bal weg. Sumarjono kopt de bal weg. Ramadhan rent richting de bal. Ramadhan geeft een lange en hoge pass. Fitriansyah krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kazemi probeert naar een medespeler te passen. Ramadhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramadhan passt de bal in één keer door. Wihatmoko rent richting de bal. Wihatmoko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Yuliansyah geeft een lange en hoge pass. Mumtazi onderschept slim de pass. Ramadhan probeert naar een medespeler te passen. Wihatmoko rent richting de bal. Wihatmoko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Sumarjono rent richting de bal. Sumarjono geeft een hoge lob. Hutabarat bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutabarat draait met de bal, schiet en ... Khamenei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia - Īrān 2:0

37e minuut.
Anwar probeert naar een medespeler te passen. Sumarjono is nu in balbezit. Sumarjono passt de bal in één keer door. Wihatmoko is nu in balbezit. Wihatmoko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fitriansyah rent richting de bal. Fitriansyah draait met de bal, schiet en ... Khamenei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia - Īrān 3:0

44e minuut.
Shahriar geeft een hoge lob. Inworp. Sumarjono met de inworp. Yuliansyah rent richting de bal. Yuliansyah passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indonesia 30%, Īrān 70%.
Indonesia - Īrān 3:0

47e minuut.
Hutabarat is nu in balbezit. Fitriansyah is nu in balbezit. Mumtazi begaat een overtreding. Mumtazi krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Khamenei met een sublieme pass. Kazemi kopt de bal weg. Sumarna rent richting de bal. Estili verovert de bal door een tackle van achteren. Estili haalt uit met een fantastische trap. Yuswardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Anwar geeft de bal voor. Fitriansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Wihatmoko is nu in balbezit. Wihatmoko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia - Īrān 4:0

66e minuut.
Inworp. Subekti komt het veld opgelopen. Sumarja komt het veld opgelopen. Sumarja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Subekti probeert naar een medespeler te passen. Hutabarat rent richting de bal. Hutabarat haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Subekti geeft de bal voor. Wihatmoko kopt de bal weg. Hutabarat bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitriansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitriansyah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Subekti geeft een hoge lob. Wihatmoko met een sublieme pass. Fitriansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitriansyah draait met de bal, schiet en ... Khamenei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia - Īrān 5:0

78e minuut.
Mehani is nu in balbezit. Mehani geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sumarja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Subekti geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Klungelig pakt Sumarja de bal. Sumarja passt de bal zonder na te denken. Subekti bereikt de bal nog maar net als eerste. Subekti geeft een lange en hoge pass. Fitriansyah maakt een snoekduik en kopt de bal. Khamenei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indonesia 39%, Īrān 61%.
Indonesia - Īrān 5:0