Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
G.T.S. Wisła Kraków MCK Lubin
G.T.S Squad Tactiek apc1
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
18 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
66.8 gemiddelde waardering 60.1
excellent Schieten excellent
outstanding Passen solid
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Idziorek passt de bal met de wreef. Zjajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zjajić geeft de bal voor. Tymiński krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Daar is Sierant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sierant probeert naar een medespeler te passen. Tymiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymiński draait met de bal, schiet en ... Victorino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
G.T.S. Wisła Kraków - MCK Lubin 1:0

11e minuut.
Pérez Serer met een sublieme pass. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuběna bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken onderschept slim de pass. Francken schiet op doel. Milovanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Herea geeft een lange en hoge pass. Inworp. Velásquez met de inworp. Chuanchuen rent richting de bal. Chuanchuen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Lisiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisiecki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rupnik de bal. Tymiński verovert de bal door een tackle van achteren. Tymiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ogbuke onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bayarri zal de hoekschop nemen. Tymiński maakt een snoekduik en kopt de bal. Victorino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G.T.S. Wisła Kraków - MCK Lubin 2:0

34e minuut.
Rupnik verovert de bal door een tackle van achteren. Rupnik met een sublieme pass. Alpuy is nu in balbezit. Alpuy geeft de bal voor. Francken springt en kopt de bal. Paal!

38e minuut.
Bayarri met een sublieme pass. Rupnik verovert de bal door een tackle van achteren. Lisiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisiecki geeft de bal voor. Pérez Serer is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Sierant met een sublieme pass. Lisiecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zjajić is nu in balbezit. Zjajić geeft een hoge lob. Tymiński springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Francken passt de bal met de wreef. Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez passt de bal in één keer door. Chuanchuen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuanchuen haalt uit met een fantastische trap. Milovanov bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.T.S. Wisła Kraków 50%, MCK Lubin 50%.
G.T.S. Wisła Kraków - MCK Lubin 2:0

59e minuut.
Sierant probeert naar een medespeler te passen. Lisiecki rent richting de bal. Lisiecki passt de bal zonder na te denken. Zjajić is nu in balbezit. Zjajić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zjajić geeft de bal voor. Tymiński krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
G.T.S. Wisła Kraków - MCK Lubin 3:0

63e minuut.
Zjajić geeft een hoge lob. Tymiński is nu in balbezit. Pérez Serer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tymiński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tymiński neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Victorino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Zjajić passt de bal in één keer door. Lisiecki rent richting de bal. Lisiecki passt de bal zonder na te denken. Zjajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zjajić geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Tymiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tymiński schiet op doel. Victorino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Maldonado komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zjajić zal de hoekschop nemen. Tymiński springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G.T.S. Wisła Kraków - MCK Lubin 4:0

70e minuut.
Alpuy rent richting de bal. Idziorek verovert de bal door een tackle van achteren. Idziorek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rupnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rupnik geeft een lange en hoge pass. Milovanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Azizudeen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francken is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Sierant probeert naar een medespeler te passen. Bayarri heeft problemen om de bal te vangen. Bayarri met een sublieme pass. Tymiński rent richting de bal. Tymiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Klungelig pakt Maldonado de bal. Maldonado probeert naar een medespeler te passen. Alpuy geeft een hoge lob. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Doeltrap. Mihai komt het veld opgelopen. Stoenescu komt het veld opgelopen. Angel komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Sierant met een sublieme pass. Bayarri is nu in balbezit. Bayarri passt de bal in één keer door. Idziorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Idziorek schiet op doel. Victorino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mihai rent richting de bal. Mihai haalt uit met een fantastische trap. Victorino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
G.T.S. Wisła Kraków - MCK Lubin 5:0

81e minuut.
Aranlı komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Stoenescu verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sierant. Stoenescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Angel met een snel genomen vrije trap. Stoenescu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Razgauskas speelt de bal door. Daar is Maldonado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maldonado passt de bal in één keer door. Stoenescu is nu in balbezit. Stoenescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kuběna passt de bal zonder na te denken. Zjajić rent richting de bal. Yantani schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Yantani moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Yantani schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

90e minuut.
Zjajić probeert naar een medespeler te passen. Lisiecki geeft de bal voor. Daar is Mihai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
G.T.S. Wisła Kraków - MCK Lubin 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.T.S. Wisła Kraków 40%, MCK Lubin 60%.
G.T.S. Wisła Kraków - MCK Lubin 6:0