Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaiapoi Hamsters One
Normal Tactiek One CL
41% Balbezit 59%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 56
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 49.5
average Schieten good
unsatisfactory Passen excellent
poor Verdedigen good


2e minuut.
Doeltrap. Symon trapt de bal weg van het doel. Paździoch kopt de bal weg. Chadasevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadasevičius schiet op doel. Symon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Weber is nu in balbezit. Weber draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Inworp. Paździoch met een snelle inworp. Chadasevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadasevičius draait met de bal, schiet en ... Gliznitskof probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Paździoch neemt de hoekschop. Weber maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Matthews met een sublieme pass. Chadasevičius is nu in balbezit. Paździoch rent richting de bal. Paździoch haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Dent is nu in balbezit. Matthews onderschept slim de pass. Matthews passt de bal met de wreef. Weber rent richting de bal. Weber schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Inworp. Brunton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bahr bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadasevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Chadasevičius haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chadasevičius rent richting de bal. Chadasevičius haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Symon trapt de bal weg. Chadasevičius kopt de bal weg. Dent is nu in balbezit. Weber verovert de bal door een tackle van achteren. Weber draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Hamsters - One 0:1

20e minuut.
Paździoch kopt de bal weg. Chadasevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadasevičius speelt de bal door. Weber is nu in balbezit. Weber draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Gliznitskof geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jamil met de inworp. Paździoch geeft een lange en hoge pass. Chadasevičius springt en kopt de bal. Symon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Jamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamil passt de bal met de wreef. Chadasevičius is nu in balbezit. Weber is nu in balbezit. Weber schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Jamil rent richting de bal. Jamil passt de bal zonder na te denken. Paździoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździoch geeft de bal voor. Weber maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Jamil geeft een hoge lob. Brunton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Weber rent richting de bal. Klungelig pakt Weber de bal. Weber schiet op doel. Symon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Symon met een sublieme pass. Chadasevičius kopt de bal weg. Gliznitskof heeft problemen om de bal te vangen. Weber is nu in balbezit. Weber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Hamsters - One 0:2

40e minuut.
Hughes geeft een lange en hoge pass. Palomba is nu in balbezit. Palomba probeert naar een medespeler te passen. Weber is nu in balbezit. Weber draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Hamsters - One 0:3

42e minuut.
Dent rent richting de bal. Matthews verovert de bal door een tackle van achteren. Matthews probeert naar een medespeler te passen. Chadasevičius rent richting de bal. Chadasevičius schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Palomba probeert naar een medespeler te passen. Paździoch is nu in balbezit. Paździoch passt de bal in één keer door. Weber heeft problemen om de bal te vangen. Weber schiet op doel. Symon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaiapoi Hamsters 87%, One 13%.
Kaiapoi Hamsters - One 0:3

50e minuut.
Jamil rent richting de bal. Jamil passt de bal zonder na te denken. Palomba met een sublieme pass. Weber is nu in balbezit. Weber haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Chadasevičius kopt de bal weg. Weber heeft problemen om de bal te vangen. Hughes bereikt de bal nog maar net als eerste. Weber verovert de bal door een tackle van achteren. Weber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Hamsters - One 0:4

63e minuut.
Dent rent richting de bal. Matthews met een sublieme pass. Gliznitskof bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadasevičius onderschept slim de pass. Chadasevičius draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Daar is Weber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gliznitskof is nu in balbezit. Weber verovert de bal door een tackle van achteren. Chadasevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadasevičius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Hamsters - One 0:5

68e minuut.
Klungelig pakt Jamil de bal. Paździoch rent richting de bal. Paździoch geeft de bal voor. Klungelig pakt Chadasevičius de bal. Chadasevičius draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Hamsters - One 0:6

72e minuut.
Matthews is nu in balbezit. Matthews passt de bal met de wreef. Palomba probeert naar een medespeler te passen. Chadasevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadasevičius haalt uit met een fantastische trap. Symon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Matthews probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dent rent richting de bal. Weber onderschept slim de pass. Weber haalt uit met een fantastische trap. Symon maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Bahr met een snelle inworp. Paździoch geeft een hoge lob. Boyland heeft problemen om de bal te vangen. Weber rent richting de bal. Weber haalt uit met een fantastische trap. Symon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Hamsters - One 0:7

80e minuut.
Inworp. Matthews met een snelle inworp. Palomba bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomba geeft een lange en hoge pass. Chadasevičius springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Brunton bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadasevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Chadasevičius met een sublieme pass. Weber rent richting de bal. Weber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Hamsters - One 0:8

89e minuut.
Matthews met een snelle inworp. Palomba met een sublieme pass. Chadasevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadasevičius haalt uit met een fantastische trap. Symon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaiapoi Hamsters - One 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaiapoi Hamsters 90%, One 10%.
Kaiapoi Hamsters - One 0:9