Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magic Manurewa Islington Indifference
Normal Tactiek 352_OFF_WIDE_v1
34% Balbezit 66%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 48
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 51.8
zwak Schieten formidabel
slecht Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen goed


1e minuut.
Inwood heeft problemen om de bal te vangen. Inwood passt de bal zonder na te denken. Mpisi rent richting de bal. Mpisi draait met de bal, schiet en ... Ropati probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Green passt de bal met de wreef. Gemmell met een sublieme pass. Mpisi is nu in balbezit. Mpisi draait met de bal, schiet en ... Stanton maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Manurewa - Islington Indifference 0:1

7e minuut.
Melville met een sublieme pass. Inwood rent richting de bal. Inwood geeft een lange en hoge pass. Symon rent richting de bal. Symon schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Green met een sublieme pass. Mpisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropati begaat een overtreding. Ropati krijgt een gele kaart. Mpisi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Green zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mpisi krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Symon verovert de bal door een tackle van achteren. Symon passt de bal in één keer door. Green met een sublieme pass. Klungelig pakt Mpisi de bal. Mpisi haalt uit met een fantastische trap. Stanton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Manurewa - Islington Indifference 0:2

16e minuut.
Irving probeert naar een medespeler te passen. Melville speelt de bal door. Mpisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpisi haalt uit met een fantastische trap. Stanton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Manurewa - Islington Indifference 0:3

17e minuut.
Lanev speelt de bal door. Melville rent richting de bal. Melville geeft de bal voor. Mpisi is nu in balbezit. Mpisi schiet op doel. Stanton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Manurewa - Islington Indifference 0:4

19e minuut.
Mpisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Inwood verovert de bal door een tackle van achteren. Mpisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpisi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Manurewa - Islington Indifference 0:5

22e minuut.
Hawksbey probeert de bal met de borst te controleren. Mpisi rent richting de bal. Mpisi passt de bal met de wreef. Symon rent richting de bal. Symon haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Gemmell bereikt de bal nog maar net als eerste. Gemmell passt de bal in één keer door. Melville is nu in balbezit. Melville geeft de bal voor. Mpisi krijgt zijn hoofd ertegen. Stanton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Manurewa - Islington Indifference 0:6

36e minuut.
Melville is nu in balbezit. Melville geeft een hoge lob. Daar is Mpisi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mpisi draait met de bal, schiet en ... Ropati probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Price onderschept slim de pass. Price probeert naar een medespeler te passen. Mpisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpisi haalt uit met een fantastische trap. Stanton bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Manurewa - Islington Indifference 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magic Manurewa 80%, Islington Indifference 20%.
Magic Manurewa - Islington Indifference 0:7

49e minuut.
Daar is Inwood, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inwood passt de bal zonder na te denken. Mpisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpisi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Manurewa - Islington Indifference 0:8

57e minuut.
Symon schiet op doel. Ropati probeert de bal aan de voet te houden. Mpisi is nu in balbezit. Mpisi schiet op doel. Stanton maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Symon onderschept slim de pass. Symon geeft de bal voor. Daar is Mpisi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mpisi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ropati de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stanton werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Hawksbey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mpisi is nu in balbezit. Mpisi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Manurewa - Islington Indifference 0:9

66e minuut.
Inwood neemt de hoekschop. Stanton met een sublieme pass. Price kopt de bal weg. Mpisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpisi schiet op doel. Stanton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Manurewa - Islington Indifference 0:10

70e minuut.
Irving met een sublieme pass. Inwood is nu in balbezit. Inwood speelt de bal door. Mpisi is nu in balbezit. Mpisi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Hawksbey bereikt de bal nog maar net als eerste. Price speelt de bal door. Symon speelt de bal door. Mpisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpisi schiet op doel. Stanton bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Manurewa - Islington Indifference 0:11

77e minuut.
Mpisi kopt de bal weg. Daar is Hay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ropati rent richting de bal. Mpisi verovert de bal door een tackle van achteren. Mpisi draait met de bal, schiet en ... Stanton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Manurewa - Islington Indifference 0:12

78e minuut.
Klungelig pakt Donoso de bal. Mpisi is nu in balbezit. Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpisi onderschept slim de pass. Mpisi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Manurewa - Islington Indifference 0:13

80e minuut.
Daar is Simpson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Price bereikt de bal nog maar net als eerste. Price passt de bal zonder na te denken. Mpisi rent richting de bal. Mpisi schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Gemmell probeert naar een medespeler te passen. Melville bereikt de bal nog maar net als eerste. Melville passt de bal met de wreef. Mpisi is nu in balbezit. Mpisi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Symon speelt de bal door. Mpisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpisi draait met de bal, schiet en ... Ropati probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Manurewa - Islington Indifference 0:14

84e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Stanton niet meer kan verder spelen. Crowe komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Symon passt de bal zonder na te denken. Inwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Inwood passt de bal met de wreef. Mpisi rent richting de bal. Mpisi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Manurewa - Islington Indifference 0:15

89e minuut.
Symon verovert de bal door een tackle van achteren. Symon haalt uit met een fantastische trap. Mpisi rent richting de bal. Mpisi schiet op doel. Crowe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Manurewa - Islington Indifference 0:16

89e minuut.
Donoso met een sublieme pass. Pincer heeft problemen om de bal te vangen. Melville bereikt de bal nog maar net als eerste. Melville geeft een lange en hoge pass. Mpisi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magic Manurewa 87%, Islington Indifference 13%.
Magic Manurewa - Islington Indifference 0:16