Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UTD Martens Quasar team
Normal Tactiek wing
44% Balbezit 56%
86% Spel op eigen helft 14%
1 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 37.5
slecht Schieten redelijk
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen redelijk


9e minuut.
Hüseynoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Galbraith rent richting de bal. Hüseynoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Hüseynoğlu haalt uit met een fantastische trap. Driver maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UTD Martens - Quasar team 0:1

11e minuut.
Đapić is nu in balbezit. Đapić geeft een hoge lob. Simon rent richting de bal. Hüseynoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Hüseynoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Đapić geeft een hoge lob. Simon met een sublieme pass. Galbraith heeft problemen om de bal te vangen. MacSweeney bereikt de bal nog maar net als eerste. MacSweeney draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
UTD Martens - Quasar team 0:2

21e minuut.
Lizusowicz passt de bal in één keer door. Leuci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon begaat een overtreding. Leuci is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Torres Gómez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Gow verovert de bal door een tackle van achteren. Leuci rent richting de bal. Leuci passt de bal met de wreef. MacSweeney rent richting de bal. MacSweeney haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Smyth kan de bal niet met de borst controleren. Guldahl rent richting de bal. Guldahl speelt de bal door. Hüseynoğlu is nu in balbezit. Hüseynoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UTD Martens - Quasar team 0:3

29e minuut.
Gordon rent richting de bal. Leuci verovert de bal door een tackle van achteren. Hüseynoğlu is nu in balbezit. Leuci rent richting de bal. Leuci geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Hüseynoğlu de bal onder controle te krijgen. Guldahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Guldahl probeert naar een medespeler te passen. Hüseynoğlu rent richting de bal. Hüseynoğlu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Sandison heeft problemen om de bal te vangen. Sandison geeft een lange en hoge pass. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Leuci onderschept slim de pass. Leuci geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Sandison passt de bal met de wreef. Torres Gómez is nu in balbezit. Torres Gómez geeft de bal voor. MacSweeney bereikt de bal nog maar net als eerste. MacSweeney draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UTD Martens - Quasar team 0:4

44e minuut.
Guldahl geeft de bal voor. MacSweeney maakt een snoekduik en kopt de bal. Galbraith heeft problemen om de bal te vangen. Airth is nu in balbezit. MacSweeney verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UTD Martens 86%, Quasar team 14%.
UTD Martens - Quasar team 0:4

51e minuut.
Leuci geeft de bal voor. Simon is nu in balbezit. Hüseynoğlu onderschept slim de pass. Hüseynoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Smyth kopt de bal weg. Leuci rent richting de bal. Leuci passt de bal zonder na te denken. Hüseynoğlu rent richting de bal. Hüseynoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Gow met een sublieme pass. Munn bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Torres Gómez geeft een lange en hoge pass. Hüseynoğlu is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Leuci probeert naar een medespeler te passen. Hüseynoğlu rent richting de bal. Galbraith rent richting de bal. Hüseynoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Hüseynoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Lizusowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Lizusowicz geeft een hoge lob. MacSweeney kopt de bal weg. Hüseynoğlu is nu in balbezit. Hüseynoğlu draait met de bal, schiet en ... Driver bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
UTD Martens - Quasar team 0:5

66e minuut.
Driver trapt de bal weg. Lizusowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizusowicz speelt de bal door. MacSweeney heeft problemen om de bal te vangen. MacSweeney haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Lizusowicz geeft een lange en hoge pass. Simon heeft problemen om de bal te vangen. MacSweeney rent richting de bal. MacSweeney schiet op doel. Driver maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UTD Martens - Quasar team 0:6

73e minuut.
Snorrason probeert de bal aan de voet te houden. Hughes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughes geeft een lange en hoge pass. MacSweeney rent richting de bal. MacSweeney draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Sandison bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandison passt de bal in één keer door. Leuci speelt de bal door. Hüseynoğlu rent richting de bal. Hüseynoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Driver trapt de bal weg. Torres Gómez kan de bal niet met de borst controleren. Torres Gómez met een sublieme pass. Hüseynoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynoğlu schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
MacSweeney schiet op doel. Daar is Galbraith, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sandison zal de hoekschop nemen. MacSweeney kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Đapić geeft de bal voor. Munn probeert de bal aan de voet te houden. Hüseynoğlu rent richting de bal. Hüseynoğlu haalt uit met een fantastische trap. Simon probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Guldahl geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Driver kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Leuci speelt de bal door. Klungelig pakt Guldahl de bal. Guldahl passt de bal zonder na te denken. Sandison is nu in balbezit. Sandison schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. MacSweeney bereikt de bal nog maar net als eerste. MacSweeney schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UTD Martens - Quasar team 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UTD Martens 85%, Quasar team 15%.
UTD Martens - Quasar team 0:7