Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heida Bombers CHROBRY_1946
B 1 Tactiek S-Fl-L
50% Balbezit 50%
68% Spel op eigen helft 32%
7 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.6 gemiddelde waardering 62.1
excellent Schieten formidable
solid Passen excellent
excellent Verdedigen solid


7e minuut.
Šušnjić passt de bal in één keer door. Grichting is nu in balbezit. Grichting geeft een hoge lob. Mircea rent richting de bal. Mircea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Tokarz geeft de bal voor. Oettel probeert de bal aan de voet te houden. Lauterburg met een sublieme pass. Šušnjić geeft een hoge lob. Laportosa maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heida Bombers - CHROBRY_1946 0:1

16e minuut.
Šušnjić speelt de bal door. Bărnuţiu is nu in balbezit. Bărnuţiu passt de bal met de wreef. Modzelewski met een sublieme pass. Von Siebenthal rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Bărnuţiu probeert naar een medespeler te passen. Von Siebenthal rent richting de bal. Von Siebenthal passt de bal met de wreef. Laportosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Laportosa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Rellstab rent richting de bal. Rellstab passt de bal met de wreef. Morrison is nu in balbezit. Mircea verovert de bal door een tackle van achteren. Mircea draait met de bal, schiet en ... Rentsch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Gossenreiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlovic verovert de bal door een tackle van achteren. Pavlovic passt de bal zonder na te denken. Laportosa is nu in balbezit. Laportosa haalt uit met een fantastische trap. Clavuot bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Grichting passt de bal in één keer door. Oettel rent richting de bal. Von Siebenthal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Von Siebenthal krijgt een gele kaart. Oettel wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Oettel kan niet meer verder spelen. Caracciuolo komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Gossenreiter heeft problemen om de bal te vangen. Šušnjić rent richting de bal. Šušnjić passt de bal met de wreef. Laportosa rent richting de bal. Laportosa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Šušnjić passt de bal met de wreef. Modzelewski probeert naar een medespeler te passen. Laportosa is nu in balbezit. Laportosa haalt uit met een fantastische trap. Clavuot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heida Bombers - CHROBRY_1946 0:2

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tokarz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rätz heeft problemen om de bal te vangen. Rätz geeft de bal voor. Mircea krijgt zijn hoofd ertegen. Rentsch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Šušnjić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bărnuţiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bărnuţiu probeert naar een medespeler te passen. Modzelewski is nu in balbezit. Modzelewski geeft een lange en hoge pass. Clavuot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heida Bombers 63%, CHROBRY_1946 37%.
Heida Bombers - CHROBRY_1946 0:2

46e minuut.
Regoje komt het veld opgelopen. Clown komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Pavlovic met de inworp. Lauterburg is nu in balbezit. Lauterburg geeft de bal voor. Clown is nu in balbezit. Clown haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Pavlovic geeft de bal voor. Rellstab probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Šušnjić probeert naar een medespeler te passen. Regoje rent richting de bal. Regoje haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Bărnuţiu verovert de bal door een tackle van achteren. Bărnuţiu geeft een hoge lob. Regoje rent richting de bal. Regoje schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heida Bombers - CHROBRY_1946 0:3

52e minuut.
Caracciuolo rent richting de bal. Caracciuolo met een sublieme pass. Rellstab probeert naar een medespeler te passen. Mircea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mircea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heida Bombers - CHROBRY_1946 1:3

54e minuut.
Abromeit geeft een lange en hoge pass. Báló kopt de bal weg. Bărnuţiu probeert naar een medespeler te passen. Clown rent richting de bal. Clown schiet op doel. Clavuot bokst de bal weg.

64e minuut.
Tokarz heeft problemen om de bal te vangen. Clown verovert de bal door een tackle van achteren. Clown probeert naar een medespeler te passen. Regoje rent richting de bal. Regoje schiet op doel. Clavuot bokst de bal weg.

67e minuut.
Gossenreiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Šušnjić begaat een overtreding. Gossenreiter raakt geblesseerd tijdens het duel. Grichting zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mircea maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Šušnjić probeert naar een medespeler te passen. Modzelewski rent richting de bal. Modzelewski geeft de bal voor. Regoje springt en kopt de bal. Clavuot probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Regoje probeert naar een medespeler te passen. Clown is nu in balbezit. Clown passt de bal met de wreef. Regoje rent richting de bal. Regoje draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

79e minuut.
Modzelewski passt de bal in één keer door. Clown is nu in balbezit. Clown speelt de bal door. Regoje bereikt de bal nog maar net als eerste. Regoje haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heida Bombers - CHROBRY_1946 1:4

81e minuut.
Lauterburg geeft een lange en hoge pass. Abromeit geeft de bal voor. Toomingas is nu in balbezit. Toomingas geeft de bal voor. Regoje maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Paneque bereikt de bal nog maar net als eerste. Clown onderschept slim de pass. Clown met een sublieme pass. Regoje is nu in balbezit. Regoje draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Speck verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Speck trapt de bal weg. Šušnjić kopt de bal weg. Lauterburg probeert naar een medespeler te passen. Regoje bereikt de bal nog maar net als eerste. Regoje schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heida Bombers 74%, CHROBRY_1946 26%.
Heida Bombers - CHROBRY_1946 1:4