Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpool SO VfB Landschlacht `07
hoffnig Tactiek 3st
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 12
49.3 gemiddelde waardering 55.5
adequate Schieten excellent
good Passen very good
good Verdedigen very good


3e minuut.
Văn Vương kopt de bal weg. Klungelig pakt Tere de bal. Tere probeert naar een medespeler te passen. Zappa rent richting de bal. Zappa haalt uit met een fantastische trap. Fabian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zappa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - VfB Landschlacht `07 0:1

6e minuut.
Lustü geeft een hoge lob. Daar is Galamberti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Derdiyok verovert de bal door een tackle van achteren. Derdiyok draait met de bal, schiet en ... Fabian maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

11e minuut.
Rüssler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüssler geeft de bal voor. Zappa rent richting de bal. Zappa draait met de bal, schiet en ... Fabian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - VfB Landschlacht `07 0:2

18e minuut.
Daar is Stohler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoffer geeft een hoge lob. Zappa rent richting de bal. Zappa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - VfB Landschlacht `07 0:3

20e minuut.
Zappa passt de bal met de wreef. Läckerli is nu in balbezit. Zappa is nu in balbezit. Zappa haalt uit met een fantastische trap. Fabian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - VfB Landschlacht `07 0:4

38e minuut.
Choy rent richting de bal. Choy passt de bal in één keer door. Stohler is nu in balbezit. Trabzon verovert de bal door een tackle van achteren. Trabzon draait met de bal, schiet en ... Hahn bokst de bal weg.

43e minuut.
Rüssler passt de bal zonder na te denken. Zappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zappa met een sublieme pass. Läckerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Läckerli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool SO 50%, VfB Landschlacht `07 50%.
Liverpool SO - VfB Landschlacht `07 0:4

53e minuut.
Rüssler verovert de bal door een tackle van achteren. Rüssler met een sublieme pass. Zappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zappa draait met de bal, schiet en ... Fabian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Lustü bereikt de bal nog maar net als eerste. Lustü geeft een hoge lob. Derdiyok kopt de bal weg. Läckerli rent richting de bal. Läckerli schiet op doel. Fabian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Derdiyok bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnin onderschept slim de pass. Magnin geeft de bal voor. Nier bereikt de bal nog maar net als eerste. Nier draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Vacátko is nu in balbezit. Văn Vương verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galamberti. Galamberti krijgt een gele kaart. Văn Vương is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rüssler zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Läckerli springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - VfB Landschlacht `07 0:5

71e minuut.
Petruolo met een sublieme pass. Rüssler met een sublieme pass. Zappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zappa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool SO - VfB Landschlacht `07 0:6

73e minuut.
Zappa is nu in balbezit. Rüssler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüssler geeft de bal voor. Läckerli heeft problemen om de bal te vangen. Läckerli haalt uit met een fantastische trap. Fabian bokst de bal weg.

85e minuut.
Kasiarz met een sublieme pass. Vacátko bereikt de bal nog maar net als eerste. Vacátko speelt de bal door. Trabzon rent richting de bal. Trabzon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Tere speelt de bal door. Rüssler is nu in balbezit. Rüssler passt de bal zonder na te denken. Zappa is nu in balbezit. Zappa haalt uit met een fantastische trap. Fabian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool SO 62%, VfB Landschlacht `07 38%.
Liverpool SO - VfB Landschlacht `07 0:6