Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Myyr-York Rangers FC Hirvijoki
brrrrrrring Tactiek PepiAK
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
55.7 gemiddelde waardering 60.9
very good Schieten very good
solid Passen excellent
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Graffite verovert de bal door een tackle van achteren. Graffite geeft de bal voor. Daar is Salm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salolatva is nu in balbezit. Salolatva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Niinihuhta bereikt de bal nog maar net als eerste. Niinihuhta geeft een lange en hoge pass. Honka is nu in balbezit. Honka draait met de bal, schiet en ... Mutanen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Myyr-York Rangers - FC Hirvijoki 0:1

17e minuut.
Prelas kopt de bal weg. Caripuna is nu in balbezit. Kuusiluoma onderschept slim de pass. Masnou is nu in balbezit. Masnou haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
İlkateş passt de bal in één keer door. Hietapakka rent richting de bal. Kuusiluoma verovert de bal door een tackle van achteren. Kuusiluoma schiet op doel. Accioly probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Carmicello is nu in balbezit. Carmicello passt de bal zonder na te denken. Salolatva rent richting de bal. Salolatva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Myyr-York Rangers - FC Hirvijoki 0:2

27e minuut.
Wolf geeft een hoge lob. Inworp. İlkateş met een snelle inworp. Niinihuhta bereikt de bal nog maar net als eerste. Niinihuhta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Wolf speelt de bal door. Carmicello rent richting de bal. Honka verovert de bal door een tackle van achteren. Honka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Myyr-York Rangers - FC Hirvijoki 0:3

35e minuut.
İlkateş verovert de bal door een tackle van achteren. İlkateş speelt de bal door. Honka rent richting de bal. Honka draait met de bal, schiet en ... Mutanen probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Klungelig pakt Niinihuhta de bal. Niinihuhta probeert naar een medespeler te passen. Honka is nu in balbezit. Salolatva bereikt de bal nog maar net als eerste. Salolatva haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Myyr-York Rangers 64%, FC Hirvijoki 36%.
Myyr-York Rangers - FC Hirvijoki 0:3

50e minuut.
Niinihuhta geeft een lange en hoge pass. İlkateş bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkateş speelt de bal door. Salolatva is nu in balbezit. Salolatva haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Prelas met een snelle inworp. İlkateş rent richting de bal. İlkateş speelt de bal door. Salolatva rent richting de bal. Salolatva schiet op doel. Mutanen bokst de bal weg.

61e minuut.
Niinihuhta probeert naar een medespeler te passen. Salolatva is nu in balbezit. Wolf is nu in balbezit. Salolatva onderschept slim de pass. Salolatva draait met de bal, schiet en ... Mutanen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
İlkateş is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vandereet. İlkateş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. İlkateş met een snel genomen vrije trap. Daar is Salm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salolatva rent richting de bal. Salolatva schiet op doel. Mutanen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Honka stond buitenspel. Clain komt het veld opgelopen. Belas komt het veld opgelopen. Pasovský komt het veld opgelopen. Varonen komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Mustapuro speelt de bal door. Syvälä rent richting de bal. Syvälä geeft de bal voor. Salolatva bereikt de bal nog maar net als eerste. Salolatva schiet op doel. Mutanen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Daar is Belas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Graffite is nu in balbezit. Graffite probeert naar een medespeler te passen. Salolatva rent richting de bal. Salolatva haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Myyr-York Rangers 58%, FC Hirvijoki 42%.
Myyr-York Rangers - FC Hirvijoki 0:3