Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:25
  • Bekerwedstrijd: Austria Cup
  • Stadion: Caki FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
Caki FC Wild Boyz Vienna
Normal Tactiek 433nn
40% Balbezit 60%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 53
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 53.5
poor Schieten brilliant
unsatisfactory Passen excellent
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Burliga is nu in balbezit. Chłodek is nu in balbezit. Burliga rent richting de bal. Burliga haalt uit met een fantastische trap. Jordan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caki FC - Wild Boyz Vienna 0:1

6e minuut.
Hermida is nu in balbezit. Hermida probeert naar een medespeler te passen. Burliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Burliga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caki FC - Wild Boyz Vienna 0:2

7e minuut.
Daar is Kreuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kreuz passt de bal in één keer door. Morgenrot rent richting de bal. Burliga onderschept slim de pass. Burliga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caki FC - Wild Boyz Vienna 0:3

8e minuut.
Warmuz verovert de bal door een tackle van achteren. Morgenrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgenrot geeft de bal voor. Burliga rent richting de bal. Burliga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Zaldívar kopt de bal weg. Klungelig pakt Chłodek de bal. Wasser rent richting de bal. Chłodek verovert de bal door een tackle van achteren. Chłodek schiet op doel. Jordan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Caki FC - Wild Boyz Vienna 0:4

12e minuut.
Carnero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnero passt de bal zonder na te denken. Burliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Burliga haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caki FC - Wild Boyz Vienna 0:5

13e minuut.
Klungelig pakt Kreuz de bal. Warmuz is nu in balbezit. Chłodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Burliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Burliga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caki FC - Wild Boyz Vienna 0:6

16e minuut.
Burliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Vierlinger is nu in balbezit. Burliga onderschept slim de pass. Burliga geeft de bal voor. Morgenstern geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chłodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chłodek draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Caki FC - Wild Boyz Vienna 0:7

17e minuut.
Zaldívar is nu in balbezit. Zaldívar passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Chłodek de bal. Carnero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnero draait met de bal, schiet en ... Jordan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Blatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaldívar onderschept slim de pass. Zaldívar passt de bal zonder na te denken. Daar is Burliga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burliga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caki FC - Wild Boyz Vienna 0:8

27e minuut.
Morgenstern met een sublieme pass. Daar is Burliga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burliga met een sublieme pass. Chłodek is nu in balbezit. Chłodek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Holz rent richting de bal. Zaldívar verovert de bal door een tackle van achteren. Zaldívar geeft de bal voor. Klungelig pakt Chłodek de bal. Chłodek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caki FC - Wild Boyz Vienna 0:9

31e minuut.
Zaldívar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carnero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnero geeft de bal voor. Burliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Burliga haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Caki FC - Wild Boyz Vienna 0:10

32e minuut.
Hermida passt de bal in één keer door. Daar is Morgenrot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burliga is nu in balbezit. Burliga schiet op doel. Jordan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Caki FC - Wild Boyz Vienna 0:11

34e minuut.
Morgenstern probeert naar een medespeler te passen. Chłodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Burliga de bal. Burliga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caki FC - Wild Boyz Vienna 0:12

37e minuut.
Peiremans rent richting de bal. Peiremans geeft een hoge lob. Daar is Morgenrot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hermida bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermida schiet op doel. Jordan bokst de bal weg. Wasser heeft problemen om de bal te vangen. Carnero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Morgenstern probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chłodek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chłodek passt de bal in één keer door. Carnero is nu in balbezit. Carnero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jordan trapt de bal weg van het doel. Zaldívar kopt de bal weg. Daar is Chłodek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chłodek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caki FC 86%, Wild Boyz Vienna 14%.
Caki FC - Wild Boyz Vienna 0:12

46e minuut.
Chłodek passt de bal met de wreef. Burliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Burliga passt de bal met de wreef. Daar is Carnero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carnero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caki FC - Wild Boyz Vienna 0:13

49e minuut.
Morgenrot rent richting de bal. Hermida met een sublieme pass. Klungelig pakt Burliga de bal. Burliga schiet op doel. Jordan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caki FC - Wild Boyz Vienna 0:14

52e minuut.
Peiremans is nu in balbezit. Peiremans speelt de bal door. Zaldívar met een sublieme pass. Chłodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chłodek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Caki FC - Wild Boyz Vienna 0:15

54e minuut.
Chłodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarzberger verovert de bal door een tackle van achteren. Carnero onderschept slim de pass. Carnero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caki FC - Wild Boyz Vienna 0:16

55e minuut.
Eidenberger speelt de bal door. Warmuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnero onderschept slim de pass. Carnero draait met de bal, schiet en ... Wasser probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Caki FC - Wild Boyz Vienna 0:17

59e minuut.
Zaldívar rent richting de bal. Zaldívar geeft een lange en hoge pass. Burliga kopt de bal weg. Carnero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caki FC - Wild Boyz Vienna 0:18

62e minuut.
Hermida heeft problemen om de bal te vangen. Hermida speelt de bal door. Chłodek rent richting de bal. Chłodek schiet op doel. Jordan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caki FC - Wild Boyz Vienna 0:19

62e minuut.
Rodríguez komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Jordan speelt de bal door. Zaldívar is nu in balbezit. Zaldívar speelt de bal door. Chłodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chłodek schiet op doel. Jordan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Jordan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Caki FC - Wild Boyz Vienna 0:20

69e minuut.
Zaldívar is nu in balbezit. Zaldívar geeft een hoge lob. Daar is Chłodek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burliga rent richting de bal. Burliga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Burliga rent richting de bal. Vierlinger rent richting de bal. Burliga onderschept slim de pass. Chłodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chłodek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Burliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Burliga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caki FC - Wild Boyz Vienna 0:21

70e minuut.
Blake komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaldívar geeft de bal voor. Blake is nu in balbezit. Blake draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caki FC - Wild Boyz Vienna 0:22

73e minuut.
Rodríguez is nu in balbezit. Blake rent richting de bal. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Blake rent richting de bal. Blake schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Caki FC - Wild Boyz Vienna 0:23

76e minuut.
Morgenstern met een sublieme pass. Daar is Coombes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coombes geeft een hoge lob. Blake bereikt de bal nog maar net als eerste. Blake schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Caki FC - Wild Boyz Vienna 0:24

78e minuut.
Warmuz is nu in balbezit. Zaldívar verovert de bal door een tackle van achteren. Zaldívar speelt de bal door. Burliga rent richting de bal. Burliga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caki FC - Wild Boyz Vienna 0:25

79e minuut.
Blake passt de bal zonder na te denken. Rodríguez is nu in balbezit. Klungelig pakt Blake de bal. Blake draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caki FC - Wild Boyz Vienna 0:26

83e minuut.
Blatt rent richting de bal. Zaldívar verovert de bal door een tackle van achteren. Zaldívar geeft de bal voor. Blake bereikt de bal nog maar net als eerste. Blake draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caki FC - Wild Boyz Vienna 0:27

84e minuut.
Blake bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez passt de bal in één keer door. Burliga rent richting de bal. Burliga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Blake rent richting de bal. Blake haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caki FC - Wild Boyz Vienna 0:28

85e minuut.
Eidenberger speelt de bal door. Kreuz heeft problemen om de bal te vangen. Blake bereikt de bal nog maar net als eerste. Blake draait met de bal, schiet en ... Jordan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jordan met een sublieme pass. Zaldívar kopt de bal weg. Blake kan de bal niet met de borst controleren. Blake schiet op doel. Jordan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Blake is nu in balbezit. Blake draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caki FC - Wild Boyz Vienna 0:29

87e minuut.
Kreuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreuz met een sublieme pass. Wasser is nu in balbezit. Blake rent richting de bal. Blake schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caki FC - Wild Boyz Vienna 0:30

88e minuut.
Kreuz met een sublieme pass. Eidenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Eidenberger passt de bal in één keer door. Blake controleert de bal met de borst. Blake schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caki FC - Wild Boyz Vienna 0:31

89e minuut.
Blake onderschept slim de pass. Burliga is nu in balbezit. Burliga passt de bal zonder na te denken. Blake bereikt de bal nog maar net als eerste. Blake haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caki FC - Wild Boyz Vienna 0:32

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caki FC 89%, Wild Boyz Vienna 11%.
Caki FC - Wild Boyz Vienna 0:32