Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inconspicuous Swifts Shelbourne F.C.
Normal Tactiek Magic Power
36% Balbezit 64%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 38.3
slecht Schieten goed
slecht Passen matig
slecht Verdedigen redelijk


7e minuut.
Inworp. Finucane met de inworp. Stapleton rent richting de bal. Stapleton geeft de bal voor. Fenn maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Gleeson onderschept slim de pass. Gleeson geeft een hoge lob. Daar is Martin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fenn rent richting de bal. Fenn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inconspicuous Swifts - Shelbourne F.C. 0:1

21e minuut.
Martin met een harde bal richting middenveld. Gleeson rent richting de bal. Gleeson geeft een hoge lob. Finucane geeft een hoge lob. Hines springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Gleeson rent richting de bal. Gleeson geeft een lange en hoge pass. Fenn heeft problemen om de bal te vangen. Hines rent richting de bal. Hines draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Gleeson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gleeson passt de bal met de wreef. Hines is nu in balbezit. Hines draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Brogan de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gleeson neemt de hoekschop. Pradhan kopt de bal weg. Yunpeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunpeng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Johnston geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gleeson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hines heeft problemen om de bal te vangen. Hines geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Yunpeng passt de bal met de wreef. Whelan bereikt de bal nog maar net als eerste. McCann schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. McCann krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Gleeson rent richting de bal. Gleeson speelt de bal door. Fenn is nu in balbezit. Fenn draait met de bal, schiet en ... Blood werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inconspicuous Swifts - Shelbourne F.C. 0:2

35e minuut.
Fenn rent richting de bal. Donavan met een sublieme pass. Hines bereikt de bal nog maar net als eerste. Hines schiet op doel. Brogan probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Stapleton de bal onder controle te krijgen. Finucane geeft een hoge lob. Hines krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Redmond is nu in balbezit. Al-Malik verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Malik geeft een lange en hoge pass. Daar is Fenn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fenn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inconspicuous Swifts - Shelbourne F.C. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inconspicuous Swifts 88%, Shelbourne F.C. 12%.
Inconspicuous Swifts - Shelbourne F.C. 0:3

50e minuut.
Pradhan passt de bal zonder na te denken. Gleeson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gleeson geeft een lange en hoge pass. Yunpeng springt en kopt de bal. Klungelig pakt Martin de bal. Blood probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Pradhan geeft een hoge lob. Finucane is nu in balbezit. Finucane haalt uit met een fantastische trap. Gleeson geeft een lange en hoge pass. Fenn springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Doeltrap. Chi Hing komt het veld opgelopen. Sullivan komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Blood trapt de bal weg. Chi Hing kopt de bal weg. Brogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sullivan verovert de bal door een tackle van achteren. Sullivan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kojima komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Klungelig pakt Stapleton de bal. Stapleton probeert naar een medespeler te passen. Sullivan rent richting de bal. Sullivan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inconspicuous Swifts - Shelbourne F.C. 0:4

68e minuut.
Irwin probeert naar een medespeler te passen. Inworp. McCann met een snelle inworp. Gleeson heeft problemen om de bal te vangen. Gleeson geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Stapleton geeft een lange en hoge pass. Kojima rent richting de bal. Kojima geeft een lange en hoge pass. Gleeson geeft de bal voor. Johnston probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Finucane is nu in balbezit. Finucane passt de bal in één keer door. Gleeson probeert naar een medespeler te passen. Kojima is nu in balbezit. Kojima haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Pradhan speelt de bal door. Gleeson rent richting de bal. Gleeson geeft de bal voor. Kojima bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojima haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Blood speelt de bal door. Pradhan kopt de bal weg. Chi Hing probeert naar een medespeler te passen. Finucane is nu in balbezit. Finucane geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inconspicuous Swifts 80%, Shelbourne F.C. 20%.
Inconspicuous Swifts - Shelbourne F.C. 0:4