Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unspeakable Posse Horrid Cats
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Jones met een sublieme pass. Corbett is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Law. Law krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Jones geeft de bal voor. Daar is Jarman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeremy rent richting de bal. Jeremy schiet op doel. Chatto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Unspeakable Posse - Horrid Cats 0:1

15e minuut.
Mutlow passt de bal met de wreef. Isaacson is nu in balbezit. Nichols begaat een overtreding. Nichols krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Jeremy kopt de bal weg. Jeremy rent richting de bal. Underwood rent richting de bal. Jeremy verovert de bal door een tackle van achteren. Jeremy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unspeakable Posse - Horrid Cats 0:2

21e minuut.
Caffell heeft problemen om de bal te vangen. Jones met een sublieme pass. Corbett rent richting de bal. Corbett draait met de bal, schiet en ... Chatto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unspeakable Posse - Horrid Cats 0:3

39e minuut.
Fry passt de bal met de wreef. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones passt de bal zonder na te denken. Ellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellis schiet op doel. Knott probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unspeakable Posse 45%, Horrid Cats 55%.
Unspeakable Posse - Horrid Cats 0:3

48e minuut.
Law kan de bal niet met de borst controleren. Foight onderschept slim de pass. Foight geeft de bal voor. Jeremy bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeremy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Underwood speelt de bal door. Mutlow heeft problemen om de bal te vangen. Mutlow met een sublieme pass. Nichols kan de bal niet met de borst controleren. Nichols schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Fry is nu in balbezit. Fry geeft de bal voor. Foight probeert de bal aan de voet te houden. Mutlow is nu in balbezit. Mutlow geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Jeremy kopt de bal weg. Law is nu in balbezit. Law geeft de bal voor. Jeremy bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeremy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Jones passt de bal in één keer door. Corbett is nu in balbezit. Corbett met een sublieme pass. Jeremy bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeremy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unspeakable Posse - Horrid Cats 0:4

67e minuut.
Caffell met de inworp. Corbett is nu in balbezit. Underwood legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Underwood krijgt een gele kaart. Corbett is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Corbett neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unspeakable Posse 50%, Horrid Cats 50%.
Unspeakable Posse - Horrid Cats 0:4