Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Powerful Owls Blue Bois
Normal Tactiek 523RPM
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 41.9
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen goed
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Daar is Brewerton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fengler is nu in balbezit. Fengler geeft een lange en hoge pass. Dloubek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dloubek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Powerful Owls - Blue Bois 0:1

7e minuut.
Emery passt de bal in één keer door. Parrish is nu in balbezit. Parrish geeft een hoge lob. Emery is nu in balbezit. Emery draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Powerful Owls - Blue Bois 0:2

9e minuut.
Klungelig pakt Elias de bal. Fengler is nu in balbezit. Fengler met een sublieme pass. Emery bereikt de bal nog maar net als eerste. Emery haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Griffin is nu in balbezit. Griffin passt de bal zonder na te denken. Yorath bereikt de bal nog maar net als eerste. Emery onderschept slim de pass. Emery schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Zeegelaar passt de bal zonder na te denken. Dloubek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dloubek probeert naar een medespeler te passen. Emery rent richting de bal. Emery schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Brewerton bereikt de bal nog maar net als eerste. Emery onderschept slim de pass. Klungelig pakt Emery de bal. Emery schiet op doel. Maxwell probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Powerful Owls - Blue Bois 0:3

22e minuut.
Proctor rent richting de bal. Proctor geeft de bal voor. Zeegelaar probeert naar een medespeler te passen. Emery rent richting de bal. Emery draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Emery springt en kopt de bal. Daar is Elias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fengler met een sublieme pass. Emery is nu in balbezit. Emery haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Powerful Owls - Blue Bois 0:4

28e minuut.
Harthill is nu in balbezit. Zeegelaar verovert de bal door een tackle van achteren. Zeegelaar speelt de bal door. Daar is Emery, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emery haalt uit met een fantastische trap. Maxwell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Dloubek speelt de bal door. Fengler is nu in balbezit. Fengler met een sublieme pass. Emery bereikt de bal nog maar net als eerste. Emery draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Powerful Owls - Blue Bois 0:5

33e minuut.
Dloubek speelt de bal door. Emery heeft problemen om de bal te vangen. Fengler rent richting de bal. Fengler haalt uit met een fantastische trap. Maxwell maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Powerful Owls - Blue Bois 0:6

36e minuut.
Emery schiet op doel. Brewerton probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dloubek neemt de hoekschop. Emery springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Parrish rent richting de bal. Parrish met een sublieme pass. Griffin rent richting de bal. Emery verovert de bal door een tackle van achteren. Emery schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Griffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dloubek onderschept slim de pass. Dloubek met een sublieme pass. Emery is nu in balbezit. Emery schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Smallwood heeft problemen om de bal te vangen. Emery is nu in balbezit. Fengler rent richting de bal. Emery is nu in balbezit. Emery draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Powerful Owls - Blue Bois 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Powerful Owls 82%, Blue Bois 18%.
Powerful Owls - Blue Bois 0:7

48e minuut.
Elias met een sublieme pass. Griffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Emery begaat een overtreding. Griffin raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

49e minuut.
Kokkidis heeft problemen om de bal te vangen. Parrish bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrish geeft de bal voor. Daar is Emery, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emery draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Powerful Owls - Blue Bois 0:8

55e minuut.
Fengler passt de bal in één keer door. Dloubek rent richting de bal. Dloubek geeft de bal voor. Emery rent richting de bal. Emery draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Powerful Owls - Blue Bois 0:9

59e minuut.
Elias heeft problemen om de bal te vangen. Dloubek rent richting de bal. Dloubek passt de bal met de wreef. Emery rent richting de bal. Emery draait met de bal, schiet en ... Maxwell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Emery is nu in balbezit. Yorath legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Emery raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Fengler neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Powerful Owls - Blue Bois 0:10

63e minuut.
Griffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeegelaar verovert de bal door een tackle van achteren. Zeegelaar passt de bal zonder na te denken. Emery rent richting de bal. Emery draait met de bal, schiet en ... Maxwell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Powerful Owls - Blue Bois 0:11

69e minuut.
Junot passt de bal in één keer door. Dloubek rent richting de bal. Dloubek speelt de bal door. Emery bereikt de bal nog maar net als eerste. Emery schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Parrish kopt de bal weg. Emery is nu in balbezit. Elias rent richting de bal. Emery verovert de bal door een tackle van achteren. Emery schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Fengler rent richting de bal. Fengler passt de bal met de wreef. Emery bereikt de bal nog maar net als eerste. Emery draait met de bal, schiet en ... Brewerton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Powerful Owls - Blue Bois 0:12

84e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Maxwell niet meer kan verder spelen. Leah komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Fengler met een sublieme pass. Daar is Dloubek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dloubek met een sublieme pass. Emery rent richting de bal. Emery haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Fengler onderschept slim de pass. Fengler met een sublieme pass. Emery is nu in balbezit. Daar is Emery, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emery haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Powerful Owls 76%, Blue Bois 24%.
Powerful Owls - Blue Bois 0:12