Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buryje Mishki Madfox
Attack Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 47
average Schieten good
weak Passen solid
poor Verdedigen average


5e minuut.
Szczepański geeft een hoge lob. Skolimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skolimowski passt de bal met de wreef. Fornaris is nu in balbezit. Fornaris draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Buryje Mishki - Madfox 0:1

14e minuut.
Skolimowski rent richting de bal. Skolimowski passt de bal met de wreef. Bradvica rent richting de bal. Bradvica schiet op doel. Karlaschuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buryje Mishki - Madfox 0:2

17e minuut.
Bradvica verovert de bal door een tackle van achteren. Samotsvetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradvica onderschept slim de pass. Bradvica geeft de bal voor. Fornaris springt en kopt de bal. Karlaschuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Shitvenkov met een snelle inworp. Alenichev rent richting de bal. Alenichev speelt de bal door. Shmyga rent richting de bal. Shmyga schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Skolimowski is nu in balbezit. Shitvenkov rent richting de bal. Skolimowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Skolimowski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Shitvenkov moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Shitvenkov kan niet meer verder spelen. Ternavskij komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Ryabushkin passt de bal zonder na te denken. Shmyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Shmyga onderschept slim de pass. Shmyga schiet op doel. Qasımov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Angioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Angioni passt de bal zonder na te denken. Fornaris is nu in balbezit. Fornaris schiet op doel. Karlaschuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Buryje Mishki - Madfox 0:3

37e minuut.
Guţu verovert de bal door een tackle van achteren. Guţu heeft problemen om de bal te vangen. Bradvica speelt de bal door. Fornaris rent richting de bal. Fornaris haalt uit met een fantastische trap. Karlaschuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Angioni geeft de bal voor. Daar is Fornaris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryabushkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornaris verovert de bal door een tackle van achteren. Fornaris haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ternavskij geeft de bal voor. Klungelig pakt Fedorenko de bal. Piñeyrúa probeert naar een medespeler te passen. Fornaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornaris schiet op doel. Karlaschuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buryje Mishki 69%, Madfox 31%.
Buryje Mishki - Madfox 0:3

47e minuut.
Fedorenko geeft een lange en hoge pass. Piñeyrúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñeyrúa geeft de bal voor. Fornaris springt en kopt de bal. Karlaschuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Buryje Mishki - Madfox 0:4

56e minuut.
Szczepański verovert de bal door een tackle van achteren. Piñeyrúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñeyrúa met een sublieme pass. Fornaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornaris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Buryje Mishki - Madfox 0:5

58e minuut.
Angioni passt de bal met de wreef. Guţu met een sublieme pass. Piñeyrúa probeert naar een medespeler te passen. Fornaris rent richting de bal. Fornaris haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Daar is Guţu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shmyga rent richting de bal. Guţu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guţu krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Piñeyrúa speelt de bal door. Angioni speelt de bal door. Bradvica rent richting de bal. Fornaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornaris schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Inworp. Kaplun komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Evklidov komt het veld opgelopen. Favstov komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Klungelig pakt Fornaris de bal. Vinokur is nu in balbezit. Fornaris onderschept slim de pass. Bradvica is nu in balbezit. Bradvica draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ryabushkin probeert naar een medespeler te passen. Vinokur rent richting de bal. Piñeyrúa onderschept slim de pass. Bradvica is nu in balbezit. Bradvica schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Piñeyrúa is nu in balbezit. Piñeyrúa passt de bal zonder na te denken. Bradvica rent richting de bal. Fornaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornaris haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Piñeyrúa rent richting de bal. Klungelig pakt Fornaris de bal. Vinokur legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vinokur krijgt een gele kaart. Fornaris is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bradvica neemt de penalty, wat een uithaal! Karlaschuk bokst de bal weg. Bradvica rent richting de bal. Bradvica draait met de bal, schiet en ... Karlaschuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buryje Mishki 68%, Madfox 32%.
Buryje Mishki - Madfox 0:5