Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Electron BlackBerrySteal
Normal Tactiek 433
38% Balbezit 62%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 43.4
slecht Schieten zeer goed
waardeloos Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Vandenborre speelt de bal door. Bayón heeft problemen om de bal te vangen. Bayón met een sublieme pass. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Sabaneev de bal. de Matos rent richting de bal. de Matos haalt uit met een fantastische trap. Sisyaev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Electron - BlackBerrySteal 0:1

5e minuut.
Klungelig pakt Dederev de bal. Blanquedano is nu in balbezit. Blanquedano passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Drăgănescu de bal. Drăgănescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sisyaev trapt de bal weg van het doel. Vandenborre speelt de bal door. Daar is Drăgănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Cipolli met een sublieme pass. Bayón is nu in balbezit. Drăgănescu rent richting de bal. Drăgănescu schiet op doel. Sisyaev probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Moraes verovert de bal door een tackle van achteren. Moraes met een sublieme pass. Bayón is nu in balbezit. Bayón geeft een hoge lob. Drăgănescu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Electron - BlackBerrySteal 0:2

19e minuut.
Moraes bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenborre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenborre met een sublieme pass. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sisyaev trapt de bal weg van het doel. Vandenborre kopt de bal weg. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ... Sisyaev bokst de bal weg.

21e minuut.
Daar is Vandenborre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandenborre met een sublieme pass. Drăgănescu heeft problemen om de bal te vangen. Bayón is nu in balbezit. Bayón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Electron - BlackBerrySteal 0:3

23e minuut.
Vandenborre passt de bal zonder na te denken. Daar is Cipolli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cipolli probeert naar een medespeler te passen. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ... Sisyaev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Zaporov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bayón rent richting de bal. Bayón passt de bal met de wreef. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Electron - BlackBerrySteal 0:4

35e minuut.
Dederev bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraes verovert de bal door een tackle van achteren. Moraes geeft een hoge lob. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu haalt uit met een fantastische trap. Sisyaev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Bayón is nu in balbezit. Bayón haalt uit met een fantastische trap. Zubin probeert de bal aan de voet te houden. Blanquedano is nu in balbezit. Blanquedano geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Electron 78%, BlackBerrySteal 22%.
Electron - BlackBerrySteal 0:4

47e minuut.
Sabaneev geeft een lange en hoge pass. Zvyagintsev heeft problemen om de bal te vangen. Zvyagintsev probeert naar een medespeler te passen. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ... Sisyaev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. de Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. de Matos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Electron - BlackBerrySteal 0:5

50e minuut.
Sabaneev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vandenborre rent richting de bal. Vandenborre geeft de bal voor. Drăgănescu krijgt zijn hoofd ertegen. Sisyaev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Electron - BlackBerrySteal 0:6

51e minuut.
Petrov geeft de bal voor. Vandenborre heeft problemen om de bal te vangen. Vandenborre passt de bal zonder na te denken. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Electron - BlackBerrySteal 0:7

54e minuut.
Bayón geeft een lange en hoge pass. de Matos rent richting de bal. de Matos passt de bal in één keer door. Vandenborre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenborre geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Electron - BlackBerrySteal 0:8

58e minuut.
Blanquedano onderschept slim de pass. Blanquedano geeft de bal voor. Daar is Petrov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bayón geeft een lange en hoge pass. Drăgănescu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Pronin heeft problemen om de bal te vangen. Zaporov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaporov passt de bal zonder na te denken. Bayón rent richting de bal. Bayón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Bayón is nu in balbezit. Bayón geeft de bal voor. Sabaneev heeft problemen om de bal te vangen. de Matos rent richting de bal. de Matos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Electron - BlackBerrySteal 0:9

75e minuut.
Zvyagintsev geeft een hoge lob. Zubin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayón draait met de bal, schiet en ... Sisyaev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Klungelig pakt Bayón de bal. Bayón geeft de bal voor. Daar is Zubin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu haalt uit met een fantastische trap. Sisyaev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. de Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. de Matos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Electron - BlackBerrySteal 0:10

82e minuut.
Rogovskij met een sublieme pass. Cipolli is nu in balbezit. Cipolli passt de bal in één keer door. de Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. de Matos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Cipolli kopt de bal weg. de Matos is nu in balbezit. Sabaneev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabaneev geeft een lange en hoge pass. de Matos geeft een hoge lob. Sisyaev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Shcheglov geeft een hoge lob. Branco rent richting de bal. Branco probeert naar een medespeler te passen. Drăgănescu rent richting de bal. Drăgănescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Klungelig pakt Drăgănescu de bal. Sisyaev speelt de bal door. Vandenborre kopt de bal weg. Drăgănescu heeft problemen om de bal te vangen. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Vandenborre probeert naar een medespeler te passen. de Matos rent richting de bal. de Matos passt de bal in één keer door. Drăgănescu rent richting de bal. Drăgănescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Blanquedano is nu in balbezit. Bayón rent richting de bal. Bayón geeft de bal voor. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Electron - BlackBerrySteal 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Electron 89%, BlackBerrySteal 11%.
Electron - BlackBerrySteal 0:11