Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:27
  • Bekerwedstrijd: Kup BiH
  • Stadion: Luka.bb Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 12495
Luka.bb New Fiorentina
luka 3 test Tactiek 5 3 2
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
56.5 gemiddelde waardering 61
very good Schieten excellent
very good Passen formidable
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Amca passt de bal met de wreef. Hajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajas speelt de bal door. Szulc rent richting de bal. Szulc haalt uit met een fantastische trap. Tršinski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Inworp. Vujisić met een snelle inworp. Hajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajas geeft een hoge lob. Szulc springt en kopt de bal. Tršinski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Lekić verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hajas neemt de hoekschop. Szulc krijgt zijn hoofd ertegen. Tršinski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Luka.bb - New Fiorentina 0:1

9e minuut.
Vujisić speelt de bal door. Hajas is nu in balbezit. Hajas geeft de bal voor. Szulc springt en kopt de bal. Tršinski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luka.bb - New Fiorentina 0:2

17e minuut.
Ovaldo rent richting de bal. Rejchrt onderschept slim de pass. Rejchrt geeft een hoge lob. Szulc rent richting de bal. Szulc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luka.bb - New Fiorentina 0:3

33e minuut.
Szulc kopt de bal weg. Iarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Iarca passt de bal zonder na te denken. Ovaldo heeft problemen om de bal te vangen. Ovaldo draait met de bal, schiet en ... Cvetković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Szulc bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szulc is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Amca zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lekić kopt de bal weg. Hajas is nu in balbezit. Hajas geeft een lange en hoge pass. Szulc springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Gökkentli passt de bal met de wreef. Ovaldo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amca. Amca krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Dupain speelt de bal door. Ovaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrilă rent richting de bal. Marcucci onderschept slim de pass. Marcucci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luka.bb 54%, New Fiorentina 46%.
Luka.bb - New Fiorentina 0:3

54e minuut.
Dupain probeert naar een medespeler te passen. Djak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovaldo verovert de bal door een tackle van achteren. Ovaldo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Luka.bb - New Fiorentina 1:3

63e minuut.
Rejchrt geeft de bal voor. Iarca probeert naar een medespeler te passen. Dupain speelt de bal door. Ovaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovaldo draait met de bal, schiet en ... Paal! Cvetković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Amca met een sublieme pass. Daar is Djak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Djak geeft een hoge lob. Szulc is nu in balbezit. Szulc haalt uit met een fantastische trap. Tršinski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Rejchrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejchrt geeft een lange en hoge pass. Hajas kopt de bal weg. Szulc is nu in balbezit. Szulc haalt uit met een fantastische trap. Tršinski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Vujisić met een sublieme pass. Hajas rent richting de bal. Hajas geeft een lange en hoge pass. Szulc maakt een snoekduik en kopt de bal. Tršinski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Luka.bb - New Fiorentina 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luka.bb 65%, New Fiorentina 35%.
Luka.bb - New Fiorentina 1:4