Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal FOCA Zeljeznicar C.F.
KAMASUTRA Tactiek KUP 4-4-2
47% Balbezit 53%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
53.7 gemiddelde waardering 67.3
good Schieten formidable
solid Passen formidable
formidable Verdedigen excellent


7e minuut.
Obrębski met een sublieme pass. Ranović rent richting de bal. Memmersheim maakt een afschuwelijke overtreding. Memmersheim krijgt een gele kaart. Ranović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fahas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dueñas springt en kopt de bal. Condrea bokst de bal weg.

23e minuut.
Matsuda rent richting de bal. Matsuda geeft de bal voor. Dueñas is nu in balbezit. Dueñas schiet op doel. Condrea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Matsuda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Najman komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Fahas passt de bal in één keer door. Brezović rent richting de bal. Brezović passt de bal in één keer door. Ekmekçioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekmekçioğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Najman bereikt de bal nog maar net als eerste. Najman geeft de bal voor. Ekmekçioğlu rent richting de bal. Ekmekçioğlu schiet op doel. Condrea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal FOCA - Zeljeznicar C.F. 0:1

44e minuut.
Ekmekçioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrębski rent richting de bal. Ekmekçioğlu begaat een overtreding. Ekmekçioğlu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal FOCA 71%, Zeljeznicar C.F. 29%.
Arsenal FOCA - Zeljeznicar C.F. 0:1

46e minuut.
Brezović speelt de bal door. Fahas rent richting de bal. Fahas passt de bal in één keer door. Ekmekçioğlu is nu in balbezit. Ekmekçioğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Aragão rent richting de bal. Tapanoğlu is nu in balbezit. Tapanoğlu speelt de bal door. Daar is Kohan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kohan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Şahinbay trapt de bal weg. Fahas probeert naar een medespeler te passen. Ranović rent richting de bal. Ranović geeft een lange en hoge pass. Ekmekçioğlu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Fahas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahas passt de bal met de wreef. Ranović rent richting de bal. Ranović geeft een lange en hoge pass. Ekmekçioğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Mihtarski kopt de bal weg. Borges rent richting de bal. Brezović is nu in balbezit. Brezović geeft een hoge lob. Ekmekçioğlu springt en kopt de bal. Condrea bokst de bal weg. Dueñas is nu in balbezit. Dueñas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal FOCA - Zeljeznicar C.F. 0:2

84e minuut.
Hovsepyan neemt vlug de vrije trap. Memmersheim kopt de bal weg. Daar is Mihtarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dueñas rent richting de bal. Dueñas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal FOCA 71%, Zeljeznicar C.F. 29%.
Arsenal FOCA - Zeljeznicar C.F. 0:2