Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Swindon Park ФК Розова долина 1948
Bomba Tactiek ***
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 16
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.3 gemiddelde waardering 60.5
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


11e minuut.
Rozanov kan de bal niet met de borst controleren. Rozanov probeert naar een medespeler te passen. Kasapski rent richting de bal. Kasapski geeft een lange en hoge pass. Žarković springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Rozanov kopt de bal weg. Žarković rent richting de bal. Nuckowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nuckowski krijgt een gele kaart. Žarković raakt geblesseerd tijdens het duel. Yanchev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Žarković maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Koba geeft de bal voor. Peschke bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitali rent richting de bal. Vitali draait met de bal, schiet en ... van Nieuwkercke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swindon Park - ФК Розова долина 1948 1:0

14e minuut.
Žarković passt de bal met de wreef. Lisichkov heeft problemen om de bal te vangen. Lisichkov geeft een lange en hoge pass. Caraffa bereikt de bal nog maar net als eerste. Caraffa schiet op doel. Arshavin bokst de bal weg.

22e minuut.
Koba geeft een lange en hoge pass. Peschke probeert de bal met de borst te controleren. Lisichkov begaat een overtreding. Lisichkov krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Yanchev probeert naar een medespeler te passen. Caraffa rent richting de bal. Iorgov is nu in balbezit. Caraffa onderschept slim de pass. Caraffa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Boyanov kopt de bal weg. Rozanov rent richting de bal. Rozanov passt de bal zonder na te denken. Daar is Caraffa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caraffa haalt uit met een fantastische trap. Arshavin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Konov geeft de bal voor. Vitali kopt de bal weg. Boyanov met een sublieme pass. Žarković is nu in balbezit. Žarković schiet op doel. Arshavin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swindon Park 59%, ФК Розова долина 1948 41%.
Swindon Park - ФК Розова долина 1948 1:0

47e minuut.
Peschke kopt de bal weg. Nanov is nu in balbezit. Nanov probeert naar een medespeler te passen. Caraffa rent richting de bal. Caraffa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Boyanov met een sublieme pass. Caraffa rent richting de bal. Fangzheng begaat een overtreding. Fangzheng krijgt een gele kaart. Caraffa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kasapski met een snel genomen vrije trap. Caraffa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Rozanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Koba begaat een overtreding. Rozanov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rozanov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Caraffa is nu in balbezit. Caraffa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Dobromirov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Koba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fangzheng geeft een hoge lob. Peschke krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Konov geeft de bal voor. Boyanov heeft problemen om de bal te vangen. Peschke bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitali is nu in balbezit. Vitali schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Kasapski is nu in balbezit. Sierra onderschept slim de pass. Sierra probeert naar een medespeler te passen. Fangzheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Fangzheng geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Caraffa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nuckowski. Caraffa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kolev komt het veld opgelopen. Balev komt het veld opgelopen. Kutílek komt het veld opgelopen. Kasapski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Caraffa krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Buitenspel voor Kolev. Goede buitenspelval van de verdediging. Shilkov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swindon Park 54%, ФК Розова долина 1948 46%.
Swindon Park - ФК Розова долина 1948 1:0