Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Čudesni Sonca GFK Tikvesh 1930
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


14e minuut.
Tolevski trapt de bal weg van het doel. Docevski kopt de bal weg. Slavkovski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Černopeev rent richting de bal. Černopeev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Čudesni Sonca - GFK Tikvesh 1930 1:0

20e minuut.
Mitreski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miserdovski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duljanov is nu in balbezit. Duljanov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Docevski onderschept slim de pass. Docevski speelt de bal door. Černopeev is nu in balbezit. Docevski is nu in balbezit. Docevski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Čudesni Sonca 50%, GFK Tikvesh 1930 50%.
Čudesni Sonca - GFK Tikvesh 1930 1:0

55e minuut.
Miserdovski geeft een lange en hoge pass. Kokarev rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tolevski. Tolevski krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Kokarev met een sublieme pass. Tolevski is nu in balbezit. Tolevski geeft een lange en hoge pass. Černopeev rent richting de bal. Černopeev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Černopeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavkovski onderschept slim de pass. Docevski onderschept slim de pass. Docevski haalt uit met een fantastische trap. Milosavov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Vaskovski speelt de bal door. Traikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Traikov geeft een lange en hoge pass. Černopeev rent richting de bal. Černopeev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Čudesni Sonca - GFK Tikvesh 1930 2:0

73e minuut.
Damjanovski met een sublieme pass. Kokarev met een sublieme pass. Traikov rent richting de bal. Drangov bereikt de bal nog maar net als eerste. Drangov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Milosavov bereikt de bal nog maar net als eerste. Milosavov geeft een hoge lob. Inworp. Hristovski met de inworp. Docevski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Duljanov kopt de bal weg. Daar is Traikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Traikov geeft een hoge lob. Miserdovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miserdovski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Miserdovski geeft een hoge lob. Stanojevski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Janev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drangov bereikt de bal nog maar net als eerste. Drangov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Hristovski rent richting de bal. Hristovski passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Slavkovski de bal onder controle te krijgen. Hristovski verovert de bal door een tackle van achteren. Hristovski geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vaskovski speelt de bal door. Drangov bereikt de bal nog maar net als eerste. Drangov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Čudesni Sonca 44%, GFK Tikvesh 1930 56%.
Čudesni Sonca - GFK Tikvesh 1930 2:0