Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Furya Roja ÍdoloBarce
Attack Tactiek Sergioneta 1
42% Balbezit 58%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 51
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.3 gemiddelde waardering 55.5
zwak Schieten formidabel
matig Passen zeer goed
matig Verdedigen goed


1e minuut.
Hristu onderschept slim de pass. Hristu passt de bal met de wreef. Blanco is nu in balbezit. Blanco haalt uit met een fantastische trap. Sambaba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Furya Roja - ÍdoloBarce 0:1

3e minuut.
Blanco is nu in balbezit. Blanco passt de bal in één keer door. Daar is Pekař, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pekař haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ababkov de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Breckinridge neemt de hoekschop. Pekař springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Yerli geeft een lange en hoge pass. Pekař is nu in balbezit. Nichaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristu onderschept slim de pass. Hristu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hristu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
La Furya Roja - ÍdoloBarce 0:2

9e minuut.
Breckinridge is nu in balbezit. Breckinridge geeft een lange en hoge pass. Yagelis probeert de bal aan de voet te houden. Hristu is nu in balbezit. Hristu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Furya Roja - ÍdoloBarce 0:3

11e minuut.
Ababkov geeft een lange en hoge pass. Lutsishin controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pedroni neemt vlug de vrije trap. Pekař rent richting de bal. Pekař draait met de bal, schiet en ... Sambaba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Furya Roja - ÍdoloBarce 0:4

13e minuut.
Yagelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Breckinridge onderschept slim de pass. Breckinridge speelt de bal door. Hristu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Nichaev geeft een hoge lob. Pedroni speelt de bal door. Breckinridge speelt de bal door. Hristu rent richting de bal. Hristu schiet op doel. Sambaba bokst de bal weg. Pekař bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekař haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Furya Roja - ÍdoloBarce 0:5

17e minuut.
Cerovina speelt de bal door. Blanco rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yagelis. Yagelis krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Blanco geeft de bal voor. Klungelig pakt Hristu de bal. Nichaev is nu in balbezit. Hristu onderschept slim de pass. Hristu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Ukonaho met een snelle inworp. Breckinridge met een sublieme pass. Hristu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristu schiet op doel. Sambaba werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Stegemann geeft de bal voor. Hristu kopt de bal weg. Blanco heeft problemen om de bal te vangen. Blanco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Furya Roja - ÍdoloBarce 0:6

29e minuut.
Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco geeft een hoge lob. Pekař rent richting de bal. Pekař schiet op doel. Sambaba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Furya Roja - ÍdoloBarce 0:7

32e minuut.
Breckinridge passt de bal met de wreef. Hristu is nu in balbezit. Hristu passt de bal in één keer door. Blanco rent richting de bal. Blanco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pekař rent richting de bal. Pekař draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Furya Roja - ÍdoloBarce 0:8

35e minuut.
Pekař is nu in balbezit. Pekař geeft de bal voor. Blanco springt en kopt de bal. Klungelig pakt Hristu de bal. Hristu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Pedroni geeft een lange en hoge pass. Pekař kopt de bal weg. Daar is Ababkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hristu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristu draait met de bal, schiet en ... Sambaba bokst de bal weg.

37e minuut.
Breckinridge geeft een hoge lob. Nichaev probeert naar een medespeler te passen. Karabash bereikt de bal nog maar net als eerste. Breckinridge onderschept slim de pass. Breckinridge geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Blanco schiet op doel. Ababkov probeert de bal aan de voet te houden. Pekař is nu in balbezit. Pekař geeft een hoge lob. Blanco krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Furya Roja - ÍdoloBarce 0:9

40e minuut.
Pekař is nu in balbezit. Pekař passt de bal zonder na te denken. Hristu is nu in balbezit. Hristu haalt uit met een fantastische trap. Sambaba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Pedroni onderschept slim de pass. Pedroni controleert de bal met de borst. Pedroni speelt de bal door. Pekař is nu in balbezit. Pekař draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Blanco heeft problemen om de bal te vangen. Blanco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Doeltrap. Sambaba met een harde bal richting middenveld. Pedroni kopt de bal weg. Hristu heeft problemen om de bal te vangen. Hristu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. Alban komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Furya Roja 85%, ÍdoloBarce 15%.
La Furya Roja - ÍdoloBarce 0:9

46e minuut.
Pedroni speelt de bal door. Pekař is nu in balbezit. Pekař passt de bal zonder na te denken. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Pedroni kopt de bal weg. Pekař bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekař passt de bal in één keer door. Hristu is nu in balbezit. Hristu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
La Furya Roja - ÍdoloBarce 0:10

50e minuut.
Nichaev geeft een lange en hoge pass. Breckinridge kopt de bal weg. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco draait met de bal, schiet en ... Alban probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Furya Roja - ÍdoloBarce 0:11

53e minuut.
Yagelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristu onderschept slim de pass. Hristu passt de bal zonder na te denken. Pekař is nu in balbezit. Pekař schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Breckinridge is nu in balbezit. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco passt de bal zonder na te denken. Hristu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Blanco onderschept slim de pass. Blanco geeft een hoge lob. Daar is Villalta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pekař bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekař geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Stegemann speelt de bal door. Yerli is nu in balbezit. Yerli passt de bal met de wreef. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco passt de bal met de wreef. Alban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hristu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Grisales bereikt de bal nog maar net als eerste. Grisales met een sublieme pass. Pedroni geeft een hoge lob. Pekař bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekař schiet op doel. Alban bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pedroni zal de hoekschop nemen. Ababkov kopt de bal weg. Alban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yagelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Yagelis passt de bal met de wreef. Breckinridge speelt de bal door. Hristu heeft problemen om de bal te vangen. Hristu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Zanchetta met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Yagelis de bal onder controle te krijgen. Cerovina geeft een hoge lob. Pekař is nu in balbezit. Pekař draait met de bal, schiet en ... Alban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alban probeert naar een medespeler te passen. Breckinridge kopt de bal weg. Ababkov rent richting de bal. Hristu verovert de bal door een tackle van achteren. Hristu draait met de bal, schiet en ... Alban verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pekař is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
La Furya Roja - ÍdoloBarce 0:12

70e minuut.
Breckinridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Breckinridge passt de bal met de wreef. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco draait met de bal, schiet en ... Alban maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Furya Roja - ÍdoloBarce 0:13

71e minuut.
Klungelig pakt Espínola de bal. Blanco onderschept slim de pass. Blanco passt de bal in één keer door. Hristu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Furya Roja - ÍdoloBarce 0:14

75e minuut.
Grisales kopt de bal weg. Pedroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroni geeft een lange en hoge pass. Blanco krijgt zijn hoofd ertegen. Alban probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Furya Roja - ÍdoloBarce 0:15

79e minuut.
Ukonaho passt de bal zonder na te denken. Pedroni speelt de bal door. Breckinridge geeft een lange en hoge pass. Pekař rent richting de bal. Pekař haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Blanco geeft een lange en hoge pass. Villalta heeft problemen om de bal te vangen. Pekař bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekař schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Furya Roja - ÍdoloBarce 0:16

83e minuut.
Rau rent richting de bal. Breckinridge verovert de bal door een tackle van achteren. Breckinridge passt de bal in één keer door. Hristu rent richting de bal. Hristu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Yagelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Breckinridge onderschept slim de pass. Breckinridge passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Blanco de bal. Blanco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Furya Roja - ÍdoloBarce 0:17

87e minuut.
Pedroni passt de bal zonder na te denken. Breckinridge rent richting de bal. Breckinridge speelt de bal door. Pekař bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekař haalt uit met een fantastische trap. Alban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Breckinridge heeft problemen om de bal te vangen. Breckinridge passt de bal in één keer door. Ukonaho geeft de bal voor. Klungelig pakt Pekař de bal. Pekař schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Furya Roja 90%, ÍdoloBarce 10%.
La Furya Roja - ÍdoloBarce 0:17