Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TATA F.C. Ñeque FC.
Normal Tactiek Capatt
37% Balbezit 63%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 51.3
weak Schieten outstanding
weak Passen very good
poor Verdedigen good


3e minuut.
Colţan probeert naar een medespeler te passen. Ortiz López is nu in balbezit. Ortiz López probeert naar een medespeler te passen. Casal is nu in balbezit. Casal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Doeltrap. De la Torre met een harde bal richting middenveld. Caramba kopt de bal weg. Braafheid is nu in balbezit. Braafheid schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Schiller geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Braafheid krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
TATA F.C. - Ñeque FC. 0:1

5e minuut.
Cruz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Yllescas de bal. Casal verovert de bal door een tackle van achteren. Braafheid bereikt de bal nog maar net als eerste. Braafheid haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Schiller is nu in balbezit. Schiller probeert naar een medespeler te passen. Braafheid bereikt de bal nog maar net als eerste. Braafheid haalt uit met een fantastische trap. De la Torre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TATA F.C. - Ñeque FC. 0:2

8e minuut.
Braafheid bereikt de bal nog maar net als eerste. Novella tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Braafheid is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ortiz López zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Casal krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Daar is Braafheid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quesada is nu in balbezit. Braafheid verovert de bal door een tackle van achteren. Braafheid schiet op doel. De la Torre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TATA F.C. - Ñeque FC. 0:3

14e minuut.
Ortiz López rent richting de bal. Ortiz López speelt de bal door. Braafheid bereikt de bal nog maar net als eerste. Braafheid haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ortiz López is nu in balbezit. Ortiz López passt de bal met de wreef. Casal heeft problemen om de bal te vangen. Casal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TATA F.C. - Ñeque FC. 0:4

21e minuut.
Casal met een sublieme pass. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Braafheid onderschept slim de pass. Braafheid draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TATA F.C. - Ñeque FC. 0:5

23e minuut.
Veloz kopt de bal weg. Ortiz López bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz López passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Casal de bal. Casal geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Casal geeft een lange en hoge pass. Daar is Novella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Braafheid bereikt de bal nog maar net als eerste. Braafheid haalt uit met een fantastische trap. De la Torre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TATA F.C. - Ñeque FC. 0:6

28e minuut.
Klungelig pakt Casal de bal. Casal met een sublieme pass. Braafheid rent richting de bal. Braafheid draait met de bal, schiet en ... De la Torre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TATA F.C. - Ñeque FC. 0:7

31e minuut.
Schiller kopt de bal weg. Ortiz López kan de bal niet met de borst controleren. Braafheid bereikt de bal nog maar net als eerste. Casal bereikt de bal nog maar net als eerste. Casal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Braafheid kopt de bal weg. Daar is Quesada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casal bereikt de bal nog maar net als eerste. Casal haalt uit met een fantastische trap. De la Torre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TATA F.C. - Ñeque FC. 0:8

34e minuut.
Ortiz López is nu in balbezit. Ortiz López passt de bal in één keer door. Casal rent richting de bal. Casal haalt uit met een fantastische trap. De la Torre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TATA F.C. - Ñeque FC. 0:9

36e minuut.
Conk is nu in balbezit. Conk speelt de bal door. Klungelig pakt Schiller de bal. Schiller geeft een hoge lob. Braafheid krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
TATA F.C. - Ñeque FC. 0:10

42e minuut.
Ortiz López probeert naar een medespeler te passen. Colţan controleert de bal met de borst. Colţan speelt de bal door. Casal is nu in balbezit. Casal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TATA F.C. - Ñeque FC. 0:11

44e minuut.
Braafheid rent richting de bal. Braafheid passt de bal in één keer door. Casal is nu in balbezit. Casal draait met de bal, schiet en ... De la Torre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TATA F.C. - Ñeque FC. 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TATA F.C. 74%, Ñeque FC. 26%.
TATA F.C. - Ñeque FC. 0:12

49e minuut.
Conk met een sublieme pass. Ortiz López heeft problemen om de bal te vangen. Ortiz López passt de bal met de wreef. Braafheid bereikt de bal nog maar net als eerste. Braafheid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TATA F.C. - Ñeque FC. 0:13

51e minuut.
Ortiz López probeert naar een medespeler te passen. Casal rent richting de bal. Novella rent richting de bal. Ortiz López geeft een hoge lob. Braafheid springt en kopt de bal. De la Torre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TATA F.C. - Ñeque FC. 0:14

53e minuut.
Conk verovert de bal door een tackle van achteren. Conk geeft de bal voor. Casal kopt de bal weg. Braafheid rent richting de bal. Braafheid haalt uit met een fantastische trap. De la Torre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Casal is nu in balbezit. Casal haalt uit met een fantastische trap. De la Torre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TATA F.C. - Ñeque FC. 0:15

63e minuut.
Colţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan geeft een lange en hoge pass. Casal rent richting de bal. Casal haalt uit met een fantastische trap. De la Torre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TATA F.C. - Ñeque FC. 0:16

65e minuut.
Schiller geeft de bal voor. Klungelig pakt Quesada de bal. Braafheid bereikt de bal nog maar net als eerste. Braafheid haalt uit met een fantastische trap. De la Torre probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Colţan passt de bal met de wreef. Casal heeft problemen om de bal te vangen. Casal passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Braafheid de bal. Braafheid haalt uit met een fantastische trap. De la Torre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Schiller geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Novella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Braafheid bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
TATA F.C. - Ñeque FC. 0:17

72e minuut.
Cruz rent richting de bal. Cruz passt de bal zonder na te denken. Daar is Novella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Braafheid bereikt de bal nog maar net als eerste. Braafheid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TATA F.C. - Ñeque FC. 0:18

79e minuut.
Braafheid speelt de bal door. Casal rent richting de bal. Braafheid bereikt de bal nog maar net als eerste. Casal rent richting de bal. Casal draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Caramba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schiller rent richting de bal. Schiller geeft de bal voor. Casal krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

86e minuut.
Casal rent richting de bal. Casal passt de bal zonder na te denken. Schiller geeft een hoge lob. Braafheid bereikt de bal nog maar net als eerste. Braafheid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TATA F.C. - Ñeque FC. 0:19

88e minuut.
Márquez onderschept slim de pass. Ortiz López met een sublieme pass. Schiller bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiller geeft de bal voor. Braafheid krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
TATA F.C. - Ñeque FC. 0:20

90e minuut.
Casal passt de bal zonder na te denken. Caramba bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramba passt de bal zonder na te denken. Braafheid rent richting de bal. Braafheid haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TATA F.C. 86%, Ñeque FC. 14%.
TATA F.C. - Ñeque FC. 0:20