Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shameful Owls Hong Kong Phooey
Normal Tactiek 442
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 22.4
average Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


17e minuut.
Inworp. Ka Fai met de inworp. Wing Hong rent richting de bal. Wing Hong geeft de bal voor. On Cho heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. On Cho is nu in balbezit. On Cho haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kam Man de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shameful Owls - Hong Kong Phooey 0:1

30e minuut.
Kai Yin verovert de bal door een tackle van achteren. Kimchua verovert de bal door een tackle van achteren. Kimchua passt de bal in één keer door. Chin Pang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chin Pang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Chi Kwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Kwan passt de bal in één keer door. Kin Keung met een sublieme pass. Kim Pong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim Pong schiet op doel. Wai Chuen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chi Yiu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shameful Owls - Hong Kong Phooey 1:1

43e minuut.
Wai Yeung rent richting de bal. Wai Tung bereikt de bal nog maar net als eerste. Eric begaat een overtreding. Eric krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shameful Owls 56%, Hong Kong Phooey 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shameful Owls - Hong Kong Phooey 1:1

55e minuut.
Klungelig pakt On Cho de bal. Kai Yin bereikt de bal nog maar net als eerste. On Cho verovert de bal door een tackle van achteren. On Cho schiet op doel. Kam Man probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Chin Pang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chin Pang passt de bal met de wreef. On Cho bereikt de bal nog maar net als eerste. On Cho schiet op doel. Kam Man probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Zuojun rent richting de bal. Zuojun geeft een lange en hoge pass. Ka Fai geeft een hoge lob. On Cho controleert de bal met de borst. On Cho draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chin Pang rent richting de bal. Chin Pang schiet op doel. Wai Chuen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Kam Yuen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siu Kei met de inworp. Hong Yiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong Yiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Wing Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong Yiu onderschept slim de pass. Hong Yiu speelt de bal door. On Cho rent richting de bal. On Cho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shameful Owls 54%, Hong Kong Phooey 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shameful Owls - Hong Kong Phooey 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shameful Owls 29%, Hong Kong Phooey 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shameful Owls - Hong Kong Phooey 1:1

108e minuut.
Kam Yuen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kam Yuen met een sublieme pass. Wai Tung is nu in balbezit. Eric onderschept slim de pass. Eric geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Shameful Owls - Hong Kong Phooey 1:2

110e minuut.
Kimchua rent richting de bal. Kim Pong onderschept slim de pass. Hong Yiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong Yiu draait met de bal, schiet en ... Wing Hong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

119e minuut.
Hong Yiu is nu in balbezit. Hong Yiu geeft de bal voor. Chi Yiu probeert de bal aan de voet te houden. Chi Kwan is nu in balbezit. Chi Kwan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Chi Yiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shameful Owls - Hong Kong Phooey 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shameful Owls 43%, Hong Kong Phooey 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shameful Owls - Hong Kong Phooey 2:2


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Chin Pang neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Shameful Owls - Hong Kong Phooey 2:3
---
Hong Yiu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Dat scheelde niet veel! Doeltrap.
---
On Cho neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Wai Chuen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shameful Owls - Hong Kong Phooey 2:4
---
Kim Pong zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
---
Ka Fai legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Chi Kwan neemt zijn aanloop.
De bal gaat maar net naast. Doeltrap.
---
Wing Hong neemt de penalty, wat een uithaal! Wai Chuen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
---
Kin Keung kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.
---