Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MIKA Kaxak FC SEROB MEC
Normal Tactiek 1
38% Balbezit 62%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 40.3
poor Schieten solid
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Moos speelt de bal door. Jelonkowski rent richting de bal. Jelonkowski speelt de bal door. Kolotov is nu in balbezit. Kolotov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MIKA Kaxak - FC SEROB MEC 0:1

4e minuut.
Lijanović is nu in balbezit. Lijanović geeft de bal voor. Paffhausen kopt de bal weg. Kolotov rent richting de bal. Kolotov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MIKA Kaxak - FC SEROB MEC 0:2

19e minuut.
Paffhausen met een sublieme pass. Jelonkowski rent richting de bal. Jelonkowski passt de bal zonder na te denken. Lijanović geeft een hoge lob. Paffhausen kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Yesayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocker onderschept slim de pass. Cocker geeft een lange en hoge pass. Kolotov is nu in balbezit. Kolotov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Lijanović kopt de bal weg. Daar is Kolotov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nazaryan is nu in balbezit. Kolotov verovert de bal door een tackle van achteren. Kolotov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Paffhausen is nu in balbezit. Paffhausen haalt uit met een fantastische trap. Mouradyan bokst de bal weg. Kolotov is nu in balbezit. Kolotov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MIKA Kaxak - FC SEROB MEC 0:3

28e minuut.
Nazaryan rent richting de bal. Lijanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lijanović passt de bal in één keer door. Kolotov is nu in balbezit. Kolotov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mouradyan niet meer kan verder spelen. Jamgochyan komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Nazaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonkowski onderschept slim de pass. Jelonkowski met een sublieme pass. Paffhausen is nu in balbezit. Paffhausen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Jelonkowski rent richting de bal. Nazaryan rent richting de bal. Jelonkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kolotov is nu in balbezit. Kolotov haalt uit met een fantastische trap. Jamgochyan bokst de bal weg. Paal!

37e minuut.
Rostamyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Lijanović de bal. Lijanović speelt de bal door. Daar is Kolotov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolotov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Moos passt de bal met de wreef. Lijanović met een sublieme pass. Kolotov rent richting de bal. Paffhausen rent richting de bal. Paffhausen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MIKA Kaxak - FC SEROB MEC 0:4

43e minuut.
Jamgochyan met een sublieme pass. Moos kopt de bal weg. Klungelig pakt Kolotov de bal. Jelonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MIKA Kaxak - FC SEROB MEC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MIKA Kaxak 69%, FC SEROB MEC 31%.
MIKA Kaxak - FC SEROB MEC 0:5

46e minuut.
Vacalebre komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Paşcalău probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vacalebre de bal. Varteresyan rent richting de bal. Vacalebre is nu in balbezit. Vacalebre haalt uit met een fantastische trap. Jamgochyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
MIKA Kaxak - FC SEROB MEC 0:6

60e minuut.
Vacalebre passt de bal in één keer door. Moos speelt de bal door. Nazaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vacalebre verovert de bal door een tackle van achteren. Vacalebre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Sadoyan passt de bal met de wreef. Varteresyan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moos. Moos krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Lijanović passt de bal in één keer door. Moos met een sublieme pass. Paffhausen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolotov is nu in balbezit. Kolotov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Sadoyan kopt de bal weg. Norayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vacalebre verovert de bal door een tackle van achteren. Kolotov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolotov schiet op doel. Jamgochyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lijanović neemt de hoekschop. Jamgochyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paffhausen bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
MIKA Kaxak - FC SEROB MEC 0:7

71e minuut.
Jamgochyan probeert naar een medespeler te passen. Lijanović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lijanović passt de bal met de wreef. Kolotov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolotov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Jedynak is nu in balbezit. Vacalebre rent richting de bal. Jedynak probeert naar een medespeler te passen. Paffhausen rent richting de bal. Paffhausen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kolotov verovert de bal door een tackle van achteren. Kolotov passt de bal met de wreef. Vacalebre is nu in balbezit. Paffhausen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paffhausen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MIKA Kaxak 81%, FC SEROB MEC 19%.
MIKA Kaxak - FC SEROB MEC 0:7