Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.scintea arsenal,,
1.1.3 Tactiek barajj
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 40
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.6 gemiddelde waardering 67.7
redelijk Schieten solide
redelijk Passen uitmuntend
matig Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Piţ geeft de bal voor. Roşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Branişti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Branişti krijgt een gele kaart. Roşu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Roşu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Buchie maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.scintea - arsenal,, 0:1

3e minuut.
Roşu verovert de bal door een tackle van achteren. Andoni rent richting de bal. Roşu verovert de bal door een tackle van achteren. Jemioła rent richting de bal. Jemioła geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Casco verovert de bal door een tackle van achteren. Casco probeert naar een medespeler te passen. Piţ probeert naar een medespeler te passen. Muslera is nu in balbezit. Muslera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.scintea - arsenal,, 0:2

11e minuut.
Dzhingozov geeft een lange en hoge pass. Muslera kopt de bal weg. Corovsenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşu onderschept slim de pass. Roşu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.scintea - arsenal,, 0:3

12e minuut.
Comun is nu in balbezit. Piţ onderschept slim de pass. Piţ speelt de bal door. Muslera rent richting de bal. Muslera schiet op doel. Buchie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Roşu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Corovsenco. Roşu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gamargo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Muslera springt en kopt de bal. Buchie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.scintea - arsenal,, 0:4

18e minuut.
Dzhingozov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Comun controleert de bal met de borst. Piţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţ geeft een hoge lob. Roşu krijgt zijn hoofd ertegen. Buchie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Muslera is nu in balbezit. Muslera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.scintea - arsenal,, 0:5

19e minuut.
Piţ probeert naar een medespeler te passen. Dzhingozov is nu in balbezit. Dzhingozov passt de bal met de wreef. Muslera bereikt de bal nog maar net als eerste. Muslera haalt uit met een fantastische trap. Buchie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Muslera passt de bal in één keer door. Dzhingozov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzhingozov speelt de bal door. Muslera bereikt de bal nog maar net als eerste. Muslera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.scintea - arsenal,, 0:6

28e minuut.
Piţ rent richting de bal. Piţ passt de bal in één keer door. Muslera is nu in balbezit. Muslera draait met de bal, schiet en ... Buchie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.scintea - arsenal,, 0:7

29e minuut.
Jemioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Jemioła passt de bal met de wreef. Roşu is nu in balbezit. Roşu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.scintea - arsenal,, 0:8

32e minuut.
Sokołowski passt de bal in één keer door. Piţ is nu in balbezit. Piţ passt de bal in één keer door. Muslera bereikt de bal nog maar net als eerste. Muslera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Jemioła verovert de bal door een tackle van achteren. Piţ rent richting de bal. Piţ geeft een hoge lob. Muslera is nu in balbezit. Muslera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Doeltrap. Buchie met een harde bal richting middenveld. Piţ geeft de bal voor. Muslera rent richting de bal. Muslera draait met de bal, schiet en ... Buchie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.scintea 79%, arsenal,, 21%.
F.C.scintea - arsenal,, 0:8

47e minuut.
Klungelig pakt Piţ de bal. Piţ geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Corovsenco de bal. Roşu is nu in balbezit. Roşu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Dzhingozov kopt de bal weg. Roşu is nu in balbezit. Roşu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Jemioła de bal. Jemioła geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Jemioła kopt de bal weg. Roşu is nu in balbezit. Met opzet legt Corovsenco zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Corovsenco moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Corovsenco schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

55e minuut.
Jemioła met een sublieme pass. Piţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţ passt de bal in één keer door. Dzhingozov is nu in balbezit. Dzhingozov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Roşu is nu in balbezit. Cononov verovert de bal door een tackle van achteren. Cononov speelt de bal door. Muslera is nu in balbezit. Muslera draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cerveaţchin verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dzhingozov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Roşu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.scintea - arsenal,, 0:9

61e minuut.
Jemioła geeft een lange en hoge pass. Dzhingozov is nu in balbezit. Dzhingozov haalt uit met een fantastische trap. Cononov probeert de bal aan de voet te houden. Dzhingozov geeft de bal voor. Paal!

63e minuut.
Dzhingozov passt de bal met de wreef. Muslera rent richting de bal. Cerveaţchin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cerveaţchin krijgt een gele kaart. Muslera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Roşu neemt de penalty, wat een uithaal! Buchie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.scintea - arsenal,, 0:10

65e minuut.
Klungelig pakt Jemioła de bal. Jemioła geeft een hoge lob. Daar is Branişti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roşu is nu in balbezit. Roşu schiet op doel. Buchie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Branişti heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Piţ geeft een lange en hoge pass. Branişti probeert de bal met de borst te controleren. Cononov geeft een lange en hoge pass. Proto bereikt de bal nog maar net als eerste. Proto geeft de bal voor. Buchie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Branişti bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşu onderschept slim de pass. Roşu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Muslera krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Piţ is nu in balbezit. Piţ passt de bal in één keer door. Roşu is nu in balbezit. Roşu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.scintea - arsenal,, 0:11

76e minuut.
Troţchi rent richting de bal. Gamargo onderschept slim de pass. Gamargo probeert naar een medespeler te passen. Roşu is nu in balbezit. Roşu geeft een hoge lob. Buchie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Muslera is nu in balbezit. Muslera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.scintea - arsenal,, 0:12

78e minuut.
Muslera kopt de bal weg. Roşu heeft problemen om de bal te vangen. Branişti is nu in balbezit. Roşu onderschept slim de pass. Roşu haalt uit met een fantastische trap. Buchie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

80e minuut.
Dzhingozov rent richting de bal. Dzhingozov passt de bal in één keer door. Muslera rent richting de bal. Muslera haalt uit met een fantastische trap. Buchie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.scintea - arsenal,, 0:13

85e minuut.
Jemioła geeft een hoge lob. Cononov kopt de bal weg. Dzhingozov met een sublieme pass. Muslera rent richting de bal. Muslera draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

89e minuut.
Roşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşu passt de bal in één keer door. Muslera rent richting de bal. Muslera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.scintea 82%, arsenal,, 18%.
F.C.scintea - arsenal,, 0:13