Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Óssos Estranys Andorra xics
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Llovet met een snelle inworp. Segalès met een sublieme pass. Rúbio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rúbio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Faugerat bereikt de bal nog maar net als eerste. Faugerat probeert naar een medespeler te passen. Rúbio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rúbio draait met de bal, schiet en ... Bonfill probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Escura is nu in balbezit. Escura passt de bal zonder na te denken. Daar is Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rúbio rent richting de bal. Rúbio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Güell rent richting de bal. Güell geeft een hoge lob. Moreiro kopt de bal weg. Rúbio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rúbio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Silva is nu in balbezit. Rúbio onderschept slim de pass. Segalès is nu in balbezit. Segalès draait met de bal, schiet en ... Torrell werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Óssos Estranys - Andorra xics 0:1

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Llovet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Porta met een sublieme pass. Planes is nu in balbezit. Planes haalt uit met een fantastische trap. Paal!

25e minuut.
Porta is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Escura. Porta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Porta met een snel genomen vrije trap. Planes rent richting de bal. Planes draait met de bal, schiet en ... Moxat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Planes bereikt de bal nog maar net als eerste. Planes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Micó verovert de bal door een tackle van achteren. Micó geeft een lange en hoge pass. Daar is Farré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Planes is nu in balbezit. Planes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Micó bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilaubí onderschept slim de pass. Vilaubí geeft de bal voor. Planes bereikt de bal nog maar net als eerste. Planes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Escura passt de bal met de wreef. Segalès rent richting de bal. Segalès passt de bal met de wreef. Rúbio rent richting de bal. Rúbio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Óssos Estranys 52%, Andorra xics 48%.
Óssos Estranys - Andorra xics 0:1

58e minuut.
Ugalde kopt de bal weg. Inworp. Guitart met een snelle inworp. Segalès is nu in balbezit. Segalès geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Llovet kopt de bal weg. Klungelig pakt Planes de bal. Fuster bereikt de bal nog maar net als eerste. Planes onderschept slim de pass. Planes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Porta kopt de bal weg. Micó heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Segalès. Segalès krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Óssos Estranys 69%, Andorra xics 31%.
Óssos Estranys - Andorra xics 0:1