Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mala_Junta FC Tacua
Champein Tactiek Ta1
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31.8 gemiddelde waardering 46.1
matig Schieten solide
redelijk Passen goed
matig Verdedigen goed


4e minuut.
Balicki is nu in balbezit. Xapecó probeert naar een medespeler te passen. Rijvers is nu in balbezit. Rijvers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala_Junta FC - Tacua 0:1

10e minuut.
Tănase geeft een hoge lob. Xapecó is nu in balbezit. Romero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Romero krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Klemencz heeft problemen om de bal te vangen. Greco rent richting de bal. Greco probeert naar een medespeler te passen. Turtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Turtă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Greco bereikt de bal nog maar net als eerste. Turtă rent richting de bal. Vittori begaat een overtreding. Vittori krijgt een gele kaart.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Romero met de inworp. Turtă rent richting de bal. Turtă geeft een lange en hoge pass. Greco springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Vittori met een sublieme pass. Panaite rent richting de bal. Panaite geeft een hoge lob. Daar is Rijvers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rijvers schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Klungelig pakt Rijvers de bal. Vittori rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pettirossi. Pettirossi krijgt een gele kaart. Vittori is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vittori zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rijvers bereikt de bal nog maar net als eerste. Rijvers draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Díaz met de inworp. Vittori speelt de bal door. Balicki rent richting de bal. Balicki schiet op doel. Neffa bokst de bal weg.

33e minuut.
Inworp. Vega komt het veld opgelopen.

36e minuut.
De Wulf onderschept slim de pass. De Wulf passt de bal met de wreef. Díaz rent richting de bal. Díaz draait met de bal, schiet en ... Cambri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mala_Junta FC - Tacua 1:1

38e minuut.
Etcheverry bereikt de bal nog maar net als eerste. Vittori onderschept slim de pass. Vittori passt de bal met de wreef. Balicki rent richting de bal. Balicki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Xapecó rent richting de bal. Xapecó probeert naar een medespeler te passen. Vittori bereikt de bal nog maar net als eerste. Vittori geeft een lange en hoge pass. Rijvers krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Scappini komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mala_Junta FC 61%, Tacua 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mala_Junta FC - Tacua 1:1

50e minuut.
De Wulf bereikt de bal nog maar net als eerste. De Wulf geeft een lange en hoge pass. Greco is nu in balbezit. Greco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Klungelig pakt Sorocori de bal. Turtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorocori is nu in balbezit. Turtă onderschept slim de pass. Turtă draait met de bal, schiet en ... Cambri bokst de bal weg.

56e minuut.
Xapecó bereikt de bal nog maar net als eerste. Xapecó speelt de bal door. Vittori bereikt de bal nog maar net als eerste. Vittori draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Klungelig pakt De Wulf de bal. Xapecó rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Wulf. De Wulf krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Xapecó raakt geblesseerd tijdens het duel. Klemencz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cáceres heeft problemen om de bal te vangen. Rijvers rent richting de bal. Rijvers haalt uit met een fantastische trap. Vega probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Panaite geeft een hoge lob. Daar is Etcheverry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vittori rent richting de bal. Vittori draait met de bal, schiet en ... Vega werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala_Junta FC - Tacua 1:2

70e minuut.
Panaite bereikt de bal nog maar net als eerste. Panaite geeft een lange en hoge pass. Rijvers bereikt de bal nog maar net als eerste. Rijvers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mala_Junta FC - Tacua 1:3

73e minuut.
Malesa neemt vlug de vrije trap. Rijvers kopt de bal weg. Klungelig pakt Pettirossi de bal. Vittori bereikt de bal nog maar net als eerste. Vittori haalt uit met een fantastische trap. Vega kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Xapecó kopt de bal weg. Etcheverry rent richting de bal. Vittori verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Vittori de bal. Vittori schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Pettirossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vittori rent richting de bal. Pettirossi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vittori is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Klemencz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Vittori passt de bal in één keer door. Panaite is nu in balbezit. Panaite passt de bal zonder na te denken. Rijvers bereikt de bal nog maar net als eerste. Rijvers draait met de bal, schiet en ... Vega kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Balicki is nu in balbezit. Balicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mala_Junta FC - Tacua 1:4

85e minuut.
Panaite met een sublieme pass. Rijvers bereikt de bal nog maar net als eerste. Rijvers met een sublieme pass. Balicki is nu in balbezit. Balicki haalt uit met een fantastische trap. Vega probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
De Wulf passt de bal in één keer door. Greco rent richting de bal. Panaite tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Panaite krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mala_Junta FC 73%, Tacua 27%.
Mala_Junta FC - Tacua 1:4