Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zapadni Čelik FK Pješčanik
Normal Tactiek taktika zuti mra
35% Balbezit 65%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 43
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 53
matig Schieten uitmuntend
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen goed


1e minuut.
Šumić passt de bal zonder na te denken. Šarović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaescu verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolaescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zapadni Čelik - FK Pješčanik 0:1

2e minuut.
Vladušić met een sublieme pass. Mekić rent richting de bal. Nicolaescu verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolaescu draait met de bal, schiet en ... Nicović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zapadni Čelik - FK Pješčanik 0:2

8e minuut.
Pićan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidić verovert de bal door een tackle van achteren. Vidić probeert naar een medespeler te passen. Nicolaescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zapadni Čelik - FK Pješčanik 0:3

9e minuut.
Cosson geeft de bal voor. Nicolaescu is nu in balbezit. Nicolaescu heeft problemen om de bal te vangen. Nicolaescu draait met de bal, schiet en ... Nicović probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Vujanić rent richting de bal. Davidović rent richting de bal. Vujanić begaat een overtreding. Vujanić krijgt een gele kaart. Davidović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Davidović wilt de vrije trap nemen. Paal!

14e minuut.
Nicolaescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidić rent richting de bal. Vidić passt de bal in één keer door. Masleša is nu in balbezit. Masleša haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Nicolaescu kopt de bal weg. Medaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidić onderschept slim de pass. Nicolaescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaescu haalt uit met een fantastische trap. Nicović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Vidić probeert de bal met de borst te controleren. Vujanić rent richting de bal. Vidić begaat een overtreding. Vidić krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Mekić met een snelle inworp. Masleša met een sublieme pass. Nicolaescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaescu draait met de bal, schiet en ... Nicović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Begović rent richting de bal. Begović passt de bal zonder na te denken. Davidović is nu in balbezit. Vidić rent richting de bal. Vidić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zapadni Čelik - FK Pješčanik 0:4

27e minuut.
Nicolaescu heeft problemen om de bal te vangen. Masleša bereikt de bal nog maar net als eerste. Masleša geeft een lange en hoge pass. Vidić rent richting de bal. Vidić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Davidović onderschept slim de pass. Davidović probeert naar een medespeler te passen. Nicolaescu rent richting de bal. Nicolaescu schiet op doel. Nicović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zapadni Čelik - FK Pješčanik 0:5

32e minuut.
Masleša geeft de bal voor. Medaković controleert de bal met de borst. Nicolaescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaescu draait met de bal, schiet en ... Nicović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Vidić probeert naar een medespeler te passen. Begović speelt de bal door. Nicolaescu rent richting de bal. Nicolaescu schiet op doel. Nicović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Begović geeft de bal voor. Nicolaescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Medaković legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Medaković krijgt een gele kaart. Nicolaescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Vidić zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Nicović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zapadni Čelik - FK Pješčanik 0:6

42e minuut.
Vidić passt de bal in één keer door. Nicolaescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaescu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Medaković de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zapadni Čelik - FK Pješčanik 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zapadni Čelik 82%, FK Pješčanik 18%.
Zapadni Čelik - FK Pješčanik 0:7

46e minuut.
Cosson speelt de bal door. Nicolaescu is nu in balbezit. Vidić rent richting de bal. Nicolaescu rent richting de bal. Nicolaescu draait met de bal, schiet en ... Nicović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Zapadni Čelik - FK Pješčanik 0:8

48e minuut.
Inworp. Begović met een snelle inworp. Vidić rent richting de bal. Vidić geeft de bal voor. Nicolaescu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zapadni Čelik - FK Pješčanik 0:9

49e minuut.
Klungelig pakt Vidić de bal. Vidić passt de bal met de wreef. Nicolaescu rent richting de bal. Nicolaescu draait met de bal, schiet en ... Nicović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zapadni Čelik - FK Pješčanik 0:10

51e minuut.
Davidović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidić speelt de bal door. Medaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaescu is nu in balbezit. Nicolaescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zapadni Čelik - FK Pješčanik 0:11

54e minuut.
Zirojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidović probeert naar een medespeler te passen. Nicolaescu met een sublieme pass. Vidić is nu in balbezit. Vidić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zapadni Čelik - FK Pješčanik 0:12

56e minuut.
Davidović kopt de bal weg. Vidić rent richting de bal. Nicolaescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaescu schiet op doel. Nicović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zapadni Čelik - FK Pješčanik 0:13

58e minuut.
Vidić geeft de bal voor. Šarović verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Masleša neemt de hoekschop. Begović krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zapadni Čelik - FK Pješčanik 0:14

60e minuut.
Vidić verovert de bal door een tackle van achteren. Vidić probeert naar een medespeler te passen. Nicolaescu is nu in balbezit. Nicolaescu haalt uit met een fantastische trap. Nicović probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

62e minuut.
Medaković kan de bal niet met de borst controleren. Nicolaescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaescu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Medaković de bal onder controle te krijgen. Nicović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Davidović rent richting de bal. Davidović geeft de bal voor. Nicolaescu rent richting de bal. Nicolaescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zapadni Čelik - FK Pješčanik 0:15

70e minuut.
Zirojević passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vidić de bal. Vidić passt de bal zonder na te denken. Nicolaescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaescu draait met de bal, schiet en ... Nicović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Nicović probeert naar een medespeler te passen. Vladušić kopt de bal weg. Nicolaescu kan de bal niet met de borst controleren. Nicolaescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Zapadni Čelik - FK Pješčanik 0:16

75e minuut.
Masleša geeft een hoge lob. Begović bereikt de bal nog maar net als eerste. Begović passt de bal met de wreef. Vidić rent richting de bal. Vidić draait met de bal, schiet en ... Nicović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zapadni Čelik - FK Pješčanik 0:17

75e minuut.
Nicolaescu rent richting de bal. Šumić rent richting de bal. Nicolaescu verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolaescu schiet op doel. Nicović probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Medaković trapt de bal weg van het doel. Davidović heeft problemen om de bal te vangen. Vidić probeert naar een medespeler te passen. Nicolaescu is nu in balbezit. Nicolaescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Inworp. Begović met een snelle inworp. Vidić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidić draait met de bal, schiet en ... Nicović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zapadni Čelik - FK Pješčanik 0:18

89e minuut.
Davidović geeft een hoge lob. Pićan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nicolaescu is nu in balbezit. Nicolaescu schiet op doel. Nicović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zapadni Čelik - FK Pješčanik 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zapadni Čelik 88%, FK Pješčanik 12%.
Zapadni Čelik - FK Pješčanik 0:19