Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Amateurs Pistolets Lady Football Club
Normal Tactiek 451
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 24.4
poor Schieten good
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


10e minuut.
Carpio Pineda speelt de bal door. Daar is Norkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Norkowski probeert naar een medespeler te passen. Petrucio bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrucio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Amateurs Pistolets - Lady Football Club 0:1

14e minuut.
Gadiaga probeert naar een medespeler te passen. Bourdillat bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpio Pineda verovert de bal door een tackle van achteren. Petrucio is nu in balbezit. Petrucio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Aw bereikt de bal nog maar net als eerste. Lam onderschept slim de pass. Lam passt de bal in één keer door. Basse rent richting de bal. Basse draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Amateurs Pistolets - Lady Football Club 1:1

19e minuut.
Carpio Pineda passt de bal met de wreef. Samassa is nu in balbezit. Petrucio verovert de bal door een tackle van achteren. Petrucio haalt uit met een fantastische trap. Goloko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Diakhaté bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocande verovert de bal door een tackle van achteren. Bocande met een sublieme pass. Lam heeft problemen om de bal te vangen. Lam draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Gadiaga probeert naar een medespeler te passen. Lam rent richting de bal. Talla rent richting de bal. Lam verovert de bal door een tackle van achteren. Lam schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Diabate de bal onder controle te krijgen. Der Thaim is nu in balbezit. Diabate onderschept slim de pass. Daar is Petrucio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrucio draait met de bal, schiet en ... Goloko bokst de bal weg.

42e minuut.
Bocande met een sublieme pass. Basse is nu in balbezit. Talla rent richting de bal. Basse onderschept slim de pass. Basse draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Amateurs Pistolets - Lady Football Club 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amateurs Pistolets 54%, Lady Football Club 46%.
Amateurs Pistolets - Lady Football Club 2:1

51e minuut.
Talla is nu in balbezit. Talla geeft de bal voor. Bourdillat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Petrucio is nu in balbezit. Petrucio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Amateurs Pistolets - Lady Football Club 2:2

55e minuut.
Samassa is nu in balbezit. Samassa geeft een lange en hoge pass. Talla kopt de bal weg. Carpio Pineda rent richting de bal. Carpio Pineda schiet op doel. Goloko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Amateurs Pistolets - Lady Football Club 2:3

69e minuut.
Diakhaté geeft de bal voor. Klungelig pakt Samassa de bal. Petrucio bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrucio schiet op doel. Goloko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amateurs Pistolets - Lady Football Club 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amateurs Pistolets 59%, Lady Football Club 41%.
Amateurs Pistolets - Lady Football Club 2:4