Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Emportés Trompettes Sinthiou FC
Normal Tactiek old team
41% Balbezit 59%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 37.7
weak Schieten average
weak Passen weak
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Kottaridis is nu in balbezit. Kottaridis speelt de bal door. Peña probeert naar een medespeler te passen. Salameh rent richting de bal. Salameh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Diémé rent richting de bal. Kottaridis verovert de bal door een tackle van achteren. Kottaridis passt de bal met de wreef. Salameh bereikt de bal nog maar net als eerste. Salameh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Cioculescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Salameh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña schiet op doel. Bodian probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Emportés Trompettes - Sinthiou FC 0:1

8e minuut.
Peña is nu in balbezit. Sene-Absa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peña is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dieu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Salameh rent richting de bal. Salameh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Emportés Trompettes - Sinthiou FC 0:2

20e minuut.
Leepo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cioculescu rent richting de bal. Cioculescu geeft de bal voor. Peña is nu in balbezit. Peña schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Foudal speelt de bal door. Kottaridis rent richting de bal. Kottaridis probeert naar een medespeler te passen. Salameh rent richting de bal. Salameh draait met de bal, schiet en ... Faty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña schiet op doel. Faty werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Emportés Trompettes - Sinthiou FC 0:3

39e minuut.
Cioculescu rent richting de bal. Cioculescu geeft een hoge lob. Salameh bereikt de bal nog maar net als eerste. Salameh haalt uit met een fantastische trap. Faty werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Emportés Trompettes - Sinthiou FC 0:4

42e minuut.
Chapecó rent richting de bal. Chapecó geeft een lange en hoge pass. Leepo met een sublieme pass. Salameh bereikt de bal nog maar net als eerste. Salameh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Emportés Trompettes - Sinthiou FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emportés Trompettes 68%, Sinthiou FC 32%.
Emportés Trompettes - Sinthiou FC 0:5

51e minuut.
Hanne kopt de bal weg. Leepo is nu in balbezit. Leepo geeft de bal voor. Peña is nu in balbezit. Peña schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kottaridis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bodian de bal. Cioculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioculescu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Salameh de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Emportés Trompettes - Sinthiou FC 0:6

62e minuut.
Salameh is nu in balbezit. Salameh passt de bal met de wreef. Peña is nu in balbezit. Peña schiet op doel. Faty maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Cioculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioculescu passt de bal met de wreef. Peña is nu in balbezit. Peña haalt uit met een fantastische trap. Faty probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Leepo probeert naar een medespeler te passen. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Salameh bereikt de bal nog maar net als eerste. Salameh schiet op doel. Faty maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Emportés Trompettes - Sinthiou FC 0:7

84e minuut.
Leepo passt de bal met de wreef. Kottaridis rent richting de bal. Kottaridis met een sublieme pass. Salameh is nu in balbezit. Salameh haalt uit met een fantastische trap. Faty verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Semerci is nu in balbezit. Semerci geeft de bal voor. Salameh kopt de bal weg. Peña is nu in balbezit. Peña haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Leepo is nu in balbezit. Leepo speelt de bal door. Bodian is nu in balbezit. Cioculescu onderschept slim de pass. Cioculescu draait met de bal, schiet en ... Faty bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emportés Trompettes 69%, Sinthiou FC 31%.
Emportés Trompettes - Sinthiou FC 0:7