Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Baozi Zhenning Disgustin
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.6 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


25e minuut.
Klungelig pakt Xinlong de bal. Aozhong rent richting de bal. Aozhong geeft een hoge lob. Xinhua rent richting de bal. Xinhua draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Klungelig pakt Gonghe de bal. Jinrong rent richting de bal. Jinrong passt de bal met de wreef. Xinhua is nu in balbezit. Xinhua draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Chenglong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Gonghe de bal. Gonghe probeert naar een medespeler te passen. Wenzhi is nu in balbezit. Wenzhi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Aozhong speelt de bal door. Jinrong is nu in balbezit. Jinrong passt de bal met de wreef. Guanhua is nu in balbezit. Guanhua haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Baozi Zhenning - Disgustin 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baozi Zhenning 60%, Disgustin 40%.
Baozi Zhenning - Disgustin 0:1

61e minuut.
Desheng probeert naar een medespeler te passen. Hongli is nu in balbezit. Xi begaat een overtreding. Hongli wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

65e minuut.
Zhenyue passt de bal in één keer door. Wenzhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Qingshu rent richting de bal. Wenzhi onderschept slim de pass. Wenzhi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Hongli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guanhua rent richting de bal. Guanhua speelt de bal door. Xinhua bereikt de bal nog maar net als eerste. Xinhua draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Gonghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Aozhong onderschept slim de pass. Aozhong passt de bal zonder na te denken. Xinhua bereikt de bal nog maar net als eerste. Xinhua schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Zhenyue is nu in balbezit. Zhenyue passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Longtan de bal onder controle te krijgen. Wenzhi rent richting de bal. Wenzhi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Aozhong probeert de bal met de borst te controleren. Aozhong geeft de bal voor. Xinhua bereikt de bal nog maar net als eerste. Xinhua schiet op doel. Yangming maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baozi Zhenning 57%, Disgustin 43%.
Baozi Zhenning - Disgustin 0:1