Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC LH SaiGon Vietnamlegends
433v3 Tactiek 442
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 20
6 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.9 gemiddelde waardering 57.3
good Schieten excellent
average Passen very good
solid Verdedigen solid


6e minuut.
Quang Linh rent richting de bal. Quang Linh geeft een hoge lob. Minh Nghĩa bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Nghĩa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LH SaiGon - Vietnamlegends 1:0

10e minuut.
Thái Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Trung passt de bal met de wreef. Weier rent richting de bal. Garrido verovert de bal door een tackle van achteren. Garrido geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Khắc Cường rent richting de bal. Khắc Cường draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
López Guerrero passt de bal met de wreef. Thái Trung heeft problemen om de bal te vangen. Thái Trung passt de bal in één keer door. Đình Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Phong draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Vân Sơn is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quang Linh. Vân Sơn is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vân Sơn zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Weier maakt een snoekduik en kopt de bal. Mundi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
López Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. López Guerrero probeert naar een medespeler te passen. Đình Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Phong haalt uit met een fantastische trap. Mundi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC LH SaiGon - Vietnamlegends 1:1

23e minuut.
Ngọc Anh rent richting de bal. Ngọc Anh passt de bal met de wreef. Vân Sơn probeert naar een medespeler te passen. Weier bereikt de bal nog maar net als eerste. Weier draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. López Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. López Guerrero geeft een hoge lob. Weier springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LH SaiGon - Vietnamlegends 1:2

38e minuut.
Vân Sơn kopt de bal weg. Weier is nu in balbezit. Quang Linh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quang Linh krijgt een gele kaart. Weier wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Weier kan niet meer verder spelen. Günkan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LH SaiGon 59%, Vietnamlegends 41%.
FC LH SaiGon - Vietnamlegends 1:2

57e minuut.
Vân Sơn verovert de bal door een tackle van achteren. Vân Sơn passt de bal zonder na te denken. Günkan rent richting de bal. Günkan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. López Guerrero neemt de hoekschop. Ngọc Anh kopt de bal weg. Klungelig pakt Günkan de bal. Günkan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LH SaiGon - Vietnamlegends 1:3

73e minuut.
Ngọc Anh passt de bal met de wreef. Günkan rent richting de bal. Khắc Tuấn rent richting de bal. Günkan verovert de bal door een tackle van achteren. Günkan draait met de bal, schiet en ... Mundi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LH SaiGon - Vietnamlegends 1:4

81e minuut.
Günkan haalt uit met een fantastische trap. Mundi probeert naar een medespeler te passen. Thái Trung kopt de bal weg. Günkan rent richting de bal. Günkan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LH SaiGon - Vietnamlegends 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LH SaiGon 60%, Vietnamlegends 40%.
FC LH SaiGon - Vietnamlegends 1:5