Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United FC Hooks Brave Gibbons
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 20.3
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Mongcopa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mongcopa met een sublieme pass. Sonson heeft problemen om de bal te vangen. Tampipi onderschept slim de pass. Tampipi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Pedlaoan geeft een lange en hoge pass. Madlangsakit rent richting de bal. Belasco verovert de bal door een tackle van achteren. Tabuno is nu in balbezit. Tabuno haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
United FC Hooks - Brave Gibbons 1:0

10e minuut.
Labuguen geeft een lange en hoge pass. Madlangsakit bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bual. Bual krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Manguingat passt de bal zonder na te denken. Belasco rent richting de bal. Tabuno maakt een afschuwelijke overtreding. Tabuno krijgt een gele kaart. Belasco moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Belasco kan niet meer verder spelen. Salapantan komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Lansigan probeert naar een medespeler te passen. Tampipi heeft problemen om de bal te vangen. Yago bereikt de bal nog maar net als eerste. Tampipi onderschept slim de pass. Tampipi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United FC Hooks 56%, Brave Gibbons 44%.
United FC Hooks - Brave Gibbons 1:0

57e minuut.
Dimatulac trapt de bal weg van het doel. Tabuno kopt de bal weg. Daar is Lansigan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tampipi is nu in balbezit. Tampipi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Salapantan rent richting de bal. Madlangsakit onderschept slim de pass. Madlangsakit passt de bal zonder na te denken. Apdal is nu in balbezit. Apdal geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Bual met een sublieme pass. Lansigan rent richting de bal. Lansigan passt de bal met de wreef. Tampipi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tampipi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Mongcopa met een sublieme pass. Sisante is nu in balbezit. Sisante speelt de bal door. Tampipi is nu in balbezit. Tampipi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Bual geeft een lange en hoge pass. Tampipi rent richting de bal. Tampipi passt de bal in één keer door. Lansigan rent richting de bal. Lansigan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Jandoc geeft de bal voor. Yago bereikt de bal nog maar net als eerste. Tampipi onderschept slim de pass. Tampipi draait met de bal, schiet en ... Dimatulac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
United FC Hooks - Brave Gibbons 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United FC Hooks 65%, Brave Gibbons 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
United FC Hooks - Brave Gibbons 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

92e minuut.
Labuguen geeft de bal voor. Inworp. Apdal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tabuno bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabuno geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

96e minuut.
Yago rent richting de bal. Tampipi onderschept slim de pass. Sonson bereikt de bal nog maar net als eerste. Tampipi onderschept slim de pass. Tampipi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
United FC Hooks - Brave Gibbons 1:2

99e minuut.
Salapantan onderschept slim de pass. Salapantan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Yago de bal. Tampipi is nu in balbezit. Tampipi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United FC Hooks 48%, Brave Gibbons 52%.
United FC Hooks - Brave Gibbons 1:2

109e minuut.
Tibay geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pedlaoan met een snelle inworp. Lansigan is nu in balbezit. Lansigan passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

114e minuut.
Salapantan passt de bal zonder na te denken. Tampipi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonson begaat een overtreding. Tampipi raakt geblesseerd tijdens het duel. Lansigan komt bij de bal en schiet. Dimatulac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United FC Hooks 55%, Brave Gibbons 45%.
United FC Hooks - Brave Gibbons 1:2