Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rude Thunder Poison Girls
Normal Tactiek 433
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 27.2
poor Schieten good
weak Passen average
poor Verdedigen weak


15e minuut.
Pagaspas passt de bal zonder na te denken. Daar is Vatle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vatle speelt de bal door. Miglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Miglio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Espino verovert de bal door een tackle van achteren. Espino met een sublieme pass. Miglio heeft problemen om de bal te vangen. Miglio haalt uit met een fantastische trap. Rojas Go maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Thunder - Poison Girls 0:1

29e minuut.
Pagaspas passt de bal met de wreef. Daar is Vatle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vatle met een sublieme pass. Miglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Miglio haalt uit met een fantastische trap. Rojas Go probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Thunder - Poison Girls 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rude Thunder 65%, Poison Girls 35%.
Rude Thunder - Poison Girls 0:2

53e minuut.
Laylay bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez verovert de bal door een tackle van achteren. Chávez passt de bal zonder na te denken. Teitursson is nu in balbezit. Teitursson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Caday is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Espino. Caday is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Panahon zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Teitursson de bal. Miglio rent richting de bal. Miglio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Teitursson bereikt de bal nog maar net als eerste. Carating bereikt de bal nog maar net als eerste. Teitursson onderschept slim de pass. Miglio is nu in balbezit. Miglio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doeltrap. Rojas Go trapt de bal weg van het doel. Chávez kopt de bal weg. Teitursson rent richting de bal. Teitursson geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Teitursson bereikt de bal nog maar net als eerste. Teitursson probeert naar een medespeler te passen. Miglio is nu in balbezit. Miglio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Thunder - Poison Girls 0:3

78e minuut.
Mangabay is nu in balbezit. Chávez verovert de bal door een tackle van achteren. Chávez met een sublieme pass. Miglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Miglio draait met de bal, schiet en ... Rojas Go bokst de bal weg. Teitursson is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Thunder - Poison Girls 0:4

90e minuut.
Lucena kan de bal niet met de borst controleren. Teitursson rent richting de bal. Teitursson geeft een lange en hoge pass. Miglio rent richting de bal. Miglio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Thunder - Poison Girls 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rude Thunder 68%, Poison Girls 32%.
Rude Thunder - Poison Girls 0:5