Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Raiders Al Sheiks Kingdoom
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


10e minuut.
El Awzai is nu in balbezit. El Forouhar onderschept slim de pass. El Forouhar speelt de bal door. Hana Zeer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Zeer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Raiders - Al Sheiks Kingdoom 1:0

14e minuut.
Al Metsu rent richting de bal. bin Forouhar verovert de bal door een tackle van achteren. Jaber rent richting de bal. bin Forouhar rent richting de bal. bin Forouhar draait met de bal, schiet en ... Darwish bokst de bal weg.

16e minuut.
Daar is bin Qubaisi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaber rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Qubaisi. bin Qubaisi krijgt een gele kaart. Jaber raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Jaber kan niet meer verder spelen. EL Serkal komt het veld opgelopen.

19e minuut.
bin Qubaisi verovert de bal door een tackle van achteren. bin Qubaisi passt de bal in één keer door. bin Forouhar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Forouhar haalt uit met een fantastische trap. Darwish werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Blue Raiders - Al Sheiks Kingdoom 1:1

20e minuut.
bin Qubaisi passt de bal met de wreef. Sulaiman is nu in balbezit. Sulaiman probeert naar een medespeler te passen. bin Forouhar rent richting de bal. bin Forouhar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Sulaiman verovert de bal door een tackle van achteren. Sulaiman probeert naar een medespeler te passen. bin Forouhar is nu in balbezit. bin Forouhar haalt uit met een fantastische trap. El Rasheed probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Abdu Hambari rent richting de bal. Sulaiman onderschept slim de pass. Sulaiman passt de bal met de wreef. bin Forouhar is nu in balbezit. bin Forouhar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
El Awzai geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El Forouhar met een snelle inworp. bin Butti is nu in balbezit. bin Butti geeft een lange en hoge pass. EL Mansoor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hana Zeer is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Raiders - Al Sheiks Kingdoom 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Raiders 60%, Al Sheiks Kingdoom 40%.
Blue Raiders - Al Sheiks Kingdoom 2:1

65e minuut.
Klungelig pakt bin Forouhar de bal. Sulaiman kopt de bal weg. Mousa Rashid bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Forouhar onderschept slim de pass. bin Forouhar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
bin Butti rent richting de bal. Shrizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Shrizi probeert naar een medespeler te passen. Sulaiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulaiman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
bin Butti kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert El Darwish de bal onder controle te krijgen. Hana Zeer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Zeer haalt uit met een fantastische trap. EL Mansoor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Raiders - Al Sheiks Kingdoom 3:1

76e minuut.
bin Qubaisi speelt de bal door. bin Qubaisi rent richting de bal. bin Qubaisi probeert naar een medespeler te passen. bin Forouhar is nu in balbezit. bin Forouhar schiet op doel. Darwish verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Raiders 46%, Al Sheiks Kingdoom 54%.
Blue Raiders - Al Sheiks Kingdoom 3:1