Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bot Solteros fc straff
Normal Tactiek capitanes 442
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 45.5
weak Schieten formidable
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Cerritos rent richting de bal. Ursino verovert de bal door een tackle van achteren. Ursino heeft problemen om de bal te vangen. Cole is nu in balbezit. Cole draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Daar is Collado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montero rent richting de bal. Montero met een sublieme pass. Luppino bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bot Solteros - fc straff 0:1

8e minuut.
Ucles kopt de bal weg. Verdi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cañadas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cole is nu in balbezit. Cole schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bot Solteros - fc straff 0:2

10e minuut.
Hałuszko onderschept slim de pass. Ursino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursino passt de bal zonder na te denken. Luppino rent richting de bal. Luppino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Cole is nu in balbezit. Montero is nu in balbezit. Montero passt de bal met de wreef. Cole rent richting de bal. Cole schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bot Solteros - fc straff 0:3

18e minuut.
Ursino speelt de bal door. Cole rent richting de bal. Cole passt de bal in één keer door. Luppino rent richting de bal. Luppino haalt uit met een fantastische trap. Manzanares verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rendon heeft problemen om de bal te vangen. Luppino bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppino draait met de bal, schiet en ... Paal!

22e minuut.
Montero rent richting de bal. Montero passt de bal met de wreef. Daar is Cañadas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bot Solteros - fc straff 0:4

23e minuut.
Sklenka probeert naar een medespeler te passen. Ursino met een sublieme pass. Cañadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole rent richting de bal. Cole haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Manzanares speelt de bal door. Ursino rent richting de bal. Ursino passt de bal in één keer door. Luppino rent richting de bal. Luppino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Sklenka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chauveau komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Montero probeert naar een medespeler te passen. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppino bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppino schiet op doel. Manzanares probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bot Solteros - fc straff 0:5

37e minuut.
Möring passt de bal in één keer door. Luppino rent richting de bal. Luppino haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cañadas de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bot Solteros - fc straff 0:6

42e minuut.
Daar is Jara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Möring rent richting de bal. Möring passt de bal in één keer door. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bot Solteros - fc straff 0:7

45e minuut.
Möring met de inworp. Verdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdi met een sublieme pass. Luppino is nu in balbezit. Luppino haalt uit met een fantastische trap. Manzanares bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Montero geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Luppino rent richting de bal. Luppino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bot Solteros 66%, fc straff 34%.
Bot Solteros - fc straff 0:7

46e minuut.
Horvat komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Rendon geeft een lange en hoge pass. Inworp. Möring zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luppino bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Ursino speelt de bal door. Montero is nu in balbezit. Montero passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cole de bal. Cole schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bot Solteros - fc straff 0:8

52e minuut.
Verdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdi geeft een hoge lob. Luppino bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppino schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rendon de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bot Solteros - fc straff 0:9

55e minuut.
Rendon geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Möring zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luppino bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppino draait met de bal, schiet en ... Manzanares kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bot Solteros - fc straff 0:10

62e minuut.
Montero is nu in balbezit. Montero geeft een hoge lob. Cerritos rent richting de bal. Luppino onderschept slim de pass. Luppino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Möring probeert naar een medespeler te passen. Andruchów speelt de bal door. Möring speelt de bal door. Luppino is nu in balbezit. Luppino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bot Solteros - fc straff 0:11

65e minuut.
Cole haalt uit met een fantastische trap. Cañadas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Luppino rent richting de bal. Luppino haalt uit met een fantastische trap. Manzanares maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Venegas probeert naar een medespeler te passen. Ursino met een sublieme pass. Cole is nu in balbezit. Cole draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bot Solteros - fc straff 0:12

76e minuut.
Ursino is nu in balbezit. Ursino passt de bal in één keer door. Cole is nu in balbezit. Cole schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cañadas de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Cañadas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ursino is nu in balbezit. Ursino geeft de bal voor. Klungelig pakt Luppino de bal. Luppino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Ursino probeert naar een medespeler te passen. Montero heeft problemen om de bal te vangen. Montero met een sublieme pass. Luppino is nu in balbezit. Luppino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bot Solteros - fc straff 0:13

84e minuut.
Jara passt de bal in één keer door. Montero rent richting de bal. Montero geeft een hoge lob. Luppino is nu in balbezit. Luppino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Manzanares trapt de bal weg van het doel. Ursino kopt de bal weg. Montero is nu in balbezit. Montero geeft een hoge lob. Luppino krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bot Solteros - fc straff 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bot Solteros 84%, fc straff 16%.
Bot Solteros - fc straff 0:14